USAs nasjonaldag:

- Jeg elsker Amerika

Kjendiser og kongelige feiret denne helgen den amerikanske nasjonaldagen.

4TH OF JULY: En rekke kjendiser feiret denne helgen den amerikanske nasjonaldagen, som i år ble noe annerledes enn tidligere. Foto: Ryan Seacrest / John Legend / Elizabeth Banks / Instagram
4TH OF JULY: En rekke kjendiser feiret denne helgen den amerikanske nasjonaldagen, som i år ble noe annerledes enn tidligere. Foto: Ryan Seacrest / John Legend / Elizabeth Banks / Instagram Vis mer
Publisert

Denne helgen var det igjen duket for feiring av den amerikanske nasjonaldagen, som på folkemunne kalles «4th of July», eller «Independence Day».

Dagen består ofte av fyrverkerier, familiegjenforeninger, konserter, grilling, pikniker og store parader. I år er feiringen imidlertid blitt noe annerledes, som følge av coronapademien. Den gjør nemlig at flere amerikanere har feiret i sine egne hjem, med bare nærmeste familie.

Det gjelder også deler av den svenske kongefamilien, der svenske prinsesse Madeleine (38) og Chris O'Neill (46), som til vanlig bor i Florida, nøt dagen med barna på stranden.

På Instagram delte prinsessen et bilde av barna Leonore (6), Nicolas (5) og Adrienne (2), og det er tydelig å se at barna begynner å bli store. På bildet nyter de en deilig stund i den varme sanden.

«Gledelig 4. juli», skriver prinsessen til bildet av de tre barna.

37 år sammen

Prinsessen var ikke den eneste som tok til sosiale medier på nasjonaldagen. En rekke kjendiser har også delt bilder fra sine private feiringer, og flere benyttet anledningen til å hylle partnerne sine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer