- Jeg elsker å være naken

Men Jodie Marsh sier hun ikke trenger å kle av seg for pengene lenger.

NÅ: Marsh gikk gjennom en kjempeforvandling. Fortsatt elsker hun å kle av seg, men foskjellen er at hun nå ikke behøver å gjøre det lenger. Foto: All Over Press
NÅ: Marsh gikk gjennom en kjempeforvandling. Fortsatt elsker hun å kle av seg, men foskjellen er at hun nå ikke behøver å gjøre det lenger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen og TV-stjernen Jodie Marsh (33) overrasket stort da hun i fjor viste seg med en totalt ugjenkjennelig kropp. Marsh hadde forandret seg fra å være en formfull modell til å bli en fitnessdronning, og alt av kroppsfett var erstattet av muskler.

Hun uttalte selv at hun aldri hadde følt seg så sexy, men den nye kroppen var ikke utelukkende positiv. Stjernen fryktet nemlig brystene ville eksplodere.

Marsh har aldri hatt et problem med å vise seg uten klær. Likevel fortsetter hun å gjøre det. Grunnen er rett og slett at hun liker det.

- Sannheten er at jeg ikke behøver å vise meg naken lenger. Jeg trenger verken pengene eller publisiteten. Jeg bare gjør det fordi jeg elsker det, sier hun til Zoo Magazine ifølge The Sun.

Kroppen til glamourmodellen gjør henne sikrere og sikrere på seg selv.

- Jo mer trent jeg er, jo mer nyter jeg disse fotograferingene der jeg må kle av meg. Jeg har alltid likt det, men nå er jeg så fornøyd med kroppen min at jeg kunne kledd av meg hvor som helst, forklarer hun.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Alle i hele verden vil ha kroppen min

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer