SEXY: Brad synes at Angelina er svært sexy som gravid.  Foto: All Over Press
SEXY: Brad synes at Angelina er svært sexy som gravid. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg elsker å være gravid

Og Brad elsker Angelinas store mage.

SEHER.NO: Superparet Angelina Jolie (32) og Brad Pitt (44) venter fortsatt på ankomsten av sine mye omtalte tvillinger.

Men tross sin enorme, tunge og svært fødeklare mage, synes Angelina at det er fantastisk å være gravid, skriver Us Magazine.

- Jeg elsker det. Det får meg til å føle meg kvinnelig. Det føles som om alt i kroppen min er der for en grunn. Det får en til å følge seg rund og god, og det å ha et lite liv inne i seg er helt fantastisk, sier hun i et ferskt intervju med Vanity Fair.

Den smellvakre skuespillerinnen avslører også at Brad synes hun er svært sexy når hun venter barn.

- Jeg er heldig. Jeg tror det er en del kvinner som har forskjellige opplevelser av det å være gravid mye på grunn av deres partner. Jeg tror det påvirker det. Jeg er heldig som er sammen med en person som synes graviditet er veldig sexy. Og det får meg til å føle meg veldig sexy, sier hun.

Når det gjelder hennes stadig voksende og svært internasjonale familie, sier Jolie at hun forsøker å gi barna sine den oppveksten hun alltid drømte om.

- Da jeg vokste opp ønsket jeg å adoptere. Ikke for å være humanitær, men fordi jeg var klar over at det finnes barn som ikke har foreldre. Jeg ser ikke på det som noe offer, det er en gave, vi er alle heldige som har hverandre, sier hun.

Og superstjernen gruer seg ikke til den neste fødselen.

- Vi var på et bittelite sykehus i Afrika da Shi ble født. Det var den mest fantastiske opplevelsen. Det var ikke så smertefullt. Jeg synes det var et fasinerende mirakel som kroppen gjennomfører, sier hun.

LES OGSÅ: - Angelina har ikke født