- Jeg elsker å være alenepappa

Her er Ricky Martins søte tvillingsønner!

ELSKER PAPPAROLLEN: Ricky Martin innrømmer at han elsker å være far, og at han ikke vil gå glipp av et eneste øyeblikk med guttene sine.  Foto: All Over Press
ELSKER PAPPAROLLEN: Ricky Martin innrømmer at han elsker å være far, og at han ikke vil gå glipp av et eneste øyeblikk med guttene sine. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er fire måneder siden latinohunk Ricky Martin (36) ble far til sine tvillingsønner Valentino og Matteo ved hjelp av en surrogatmor.

Og nå viser popstjernen for første gang frem sine to gullklumper i People Magazine.

I intervju med bladet forteller en åpenhjertig Ricky at det var flere grunner til at han valgte å benytte seg av en surrogatmor for å bære frem sønnene.

Superstjernen, som skal ha vært uten fast følge de siste årene, innrømmer at han vurderte adopsjon, men fant ut at det tok for lang tid.

- Adopsjon var en av mulighetene, men det er veldig komplisert og kan ta svært lang tid. Bruk av en surrogatmor var en spennende og langt raskere metode. Jeg tenkte rett og slett "nå skal jeg hoppe inn i dette uten frykt", forteller Martin.

Ifølge popstjernen elsker han å være alenepappa og er svært opptatt av å ikke gå glipp av noe i guttenes liv. Derfor har han også valgt å ikke ha en nanny til å hjelpe seg.

- Jeg har ikke en nanny. Jeg gjør dette alene fordi jeg ikke har lyst til å gå glipp av et eneste øyeblikk. Jeg har min personlige assistent, som hjelper meg, en som passer på meg, mens jeg passer på dem. Men det er jeg som skifter bleier, forer de, bader de og legger dem om natten, sier han.

Og selv om Valentino og Matteo kun er noen måneder gamle, hevder Martin at det allerede er store forskjeller i barnas personligheter.

- Valentino elsker å sove, jeg kaller ham "Herr fred og kjærlighet", fordi han er så rolig og ekte. Matteo er mer våken og aktiv. Han var oppe 03.00 her om natten og elsker å bare henge, forteller Martin.

Har du et kjendistips? Tips oss [email protected]

LES OGSÅ: - Det minsker menneskets verdighet!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer