- Jeg elsker å være 41 år

Cameron Diaz frykter ikke alderen, og er mer sexy enn noensinne som forsidemodell for Esquire.

HOLDER SEG GODT: Cameron Diaz er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere.  Foto: Fame Flynet
HOLDER SEG GODT: Cameron Diaz er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere. Foto: Fame Flynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er slett ikke uforståelig at Cameron Diaz (41) flere ganger har blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner.

I august-nummeret av bladet Esquire pryder den langbeinte blondinen forsiden, og ser dampende het ut.

Diaz er opptatt av å holde seg i form med blant annet surfing og yoga, og har i mange år vært svært opptatt av å ha et sunt og rent kosthold for å gi kroppen riktig næring.

Og alt det harde arbeidet har virkelig gitt resultater.

FORSIDEPIKE: Cameron har en kropp de fleste 20-åringer bare kan drømme om.  Foto: Fame Flynet
FORSIDEPIKE: Cameron har en kropp de fleste 20-åringer bare kan drømme om. Foto: Fame Flynet Vis mer

I en sexy svart badedrakt viser den vakre Hollywood-stjernen frem sin veltrente og definerte kropp, og hun legger ikke skjul på at hun er fornøyd selv heller.

- Jeg elsker å være 41. Så mye dritt forsvinner. Frykt, for eksempel. Det er den beste alderen. Det er da kvinner finner ut hvordan ting fungerer eller ikke bryr seg lenger. Man stopper å være redd, forteller hun i intervjuet med bladet, ifølge Daily Mail.

- Man bryr seg ikke om hva menn tenker, og man slutter å bekymre seg over at tiden registrerer alle fryktelige ting.

Nyforelsket

Diaz har datet noen av Hollywoods mest ettertraktede menn, som Justin Timberlake (33), Jared Leto (42) og Matt Dillon (50), og nylig ble det kjent at hun har blitt kjæreste med «Good Charlotte»-gitaristen Benji Madden (35).

Men selv om Diaz nå er lykkelig forelsket drømmer hun ikke om unger.

- Det er mye arbeid å ha barn. Det å ha et annet liv å være ansvarlig for i tillegg til ditt eget. Det ansvaret har jeg ikke tatt på meg, og det har gjort ting lettere for meg. En baby, betyr hele dagen, hver dag i 18 år, sier hun til bladet.

IKKE BLYG: I sin nyeste film Sex Tape kaster Cameron alle klærne. Komedien har premiere senere denne måneden. Foto: Fame Flynet
IKKE BLYG: I sin nyeste film Sex Tape kaster Cameron alle klærne. Komedien har premiere senere denne måneden. Foto: Fame Flynet Vis mer

LES OGSÅ: Diaz har ikke brukt deodorant på 20 år