SKURKEROLLE: Leslie Bibb spiller den små-onde motejournalisten Alicia Billington i "En shopoholikers bekjennelser".
SKURKEROLLE: Leslie Bibb spiller den små-onde motejournalisten Alicia Billington i "En shopoholikers bekjennelser". Vis mer

- Jeg elsker å spille skurk!

Sexbomben Leslie Bibb spiller skurken i "En shopoholikers bekjennelser". Vinn flotte premier!

KONKURRANSE
(Seher.no):
Fredag 27. mars har den romantiske komedien "En shopoholikers bekjennelser" premiere på norske kinoer.

Filmen er basert på de bestselgende bøkene til forfatter Sophie Kinsella, og lover å bli en av vårens store jentefilmer.

Hovedrollen som Becky Bloomwood, en ung kvinne som er totalt avhengig av mote og shopping, spilles av den australske "Wedding Crashers"-stjernen Isla Fisher (33), mens Beckys "fiende" - Alicia Billington, spilles av "Iron Man"-babe Leslie Bibb (34).

Se flere bilder og trailer til filmen nederst i saken!

Bibb ble oppdaget da hun vant en modellkonkurranse i regi av "The Oprah Winfrey Show" i 1990, men fikk sitt virkelig store gjennombrudd på kinolerretet med en rolle i fjorårssuksessen "Iron Man".

Nå er hun altså aktuell som den småonde motejournalisten Alicia i "En shopoholikers bekjennelser". Og i et interview med Touchstone, selskapet bak filmen, innrømmet Bibb at hun elsker å spille skurken i filmer.

- Jeg elsker å spille ond. Jeg liker å spille jenta som ikke er "den snille". Snille jenter er morsomme de og, men jeg likte veldig godt det at hun ikke er snill, humrer Bibb.

De siste årene har "mote-filmer" som "The Devil wears Prada", samt "Sex and the City: The Movie" hatt enorm suksess, og "En shopoholikers bekjennelser" spås å bli det neste store innen denne sjangeren.

Filmen er nemlig stappfull av mote og designertrender, og stylingen er gjort av ingen ringere enn den Emmy-vinnende "Sex- og singelliv"-stylisten Patricia Field.

Ifølge Bibb var det helt fantastisk å bli stylet opp i lekre klær hver dag.

- Jeg vil at Patricia Field skal komme til huset mitt og kle meg hver eneste dag. Eller så kan en av de andre gutta fra kostymeavdelingen komme og gjøre det, for de er fantastiske alle sammen! Jeg mener det, klærne i denne filmen er helt vanvittige. Jeg personlig føler jo at jeg har de beste antrekkene, men det er bare meg da. Jeg elsker det, det er helt vanvittig, forteller hun.

Hva heter kjendisstylisten som står bak antrekkene i "En shopoholikers bekjennelser"? Send svaret til adele@seher.no innen lørdag 28. mars og vær med i trekningen av flere flotte "Shopaholic"-premier!

"En shopoholikers bekjennelser" har premiere på norske kinoer fredag 27. mars!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er ingen fashionista!

GAL: Islas rollefigur, Becky Bloomwood, er shoppegal. Her er hun på salg i New York.
BESATT: Becky er besatt av klær, og slutter ikke å handle, noe som etterhvert får henne i store problemer...
BESTEVENNINNEN: Beckys bestevenninne Suze (Krysten Ritter) forsøker alt for å hjelpe Becky bli kvitt shoppegalskapen.
ROMANTIKK: Kjærligheten blomstrer når Becky treffer den kjekke kommunikasjonsdirektøren Luke Brandon (Hugh Dancy).
STYLING: Stylingen i filmen er gjort av den svært kjente stylisten Patricia Fields, kjent for antrekkene i "Sex - og singelliv", samt "The Devil wears Prada".
FIENDEN: Leslie Bibb har rollen som Beckys "fiende", alltid stilsikre Alicia Billington.
PÅ PREMIERE: Isla med skuespillerkollega Hugh Dancy på Londonpremieren av "En shopoholikers bekjennelser". Foto: All Over Press