- Jeg elsker å skifte bleier

Hollywood-stjernen nekter å overlate stellet av sin lille sønn til andre.

NYBAKT MAMMA: Charlize Theron ble i mars mamma for første gang, da hun adopterte en ni dager gammel gutt. Foto: All Over Press
NYBAKT MAMMA: Charlize Theron ble i mars mamma for første gang, da hun adopterte en ni dager gammel gutt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Charlize Theron (36) ble i mars mamma, da hun adopterte en ni dager gammel gutt.

Nå avslører «Monster»-skuespilleren at hun i motsetning til mange andre Hollywood-mødre ikke vil overlate barnestellet til en guvernante.

- Jeg elsker å skifte bleier. Jeg kan gjøre det i søvne nå fordi jeg er blitt så god, sier hun i et intervju med TV-programmet The Today Show.

Charlize Theron har den siste tiden reist verden rundt for å skape blest om sin nye film «Snow White & The Huntsman», og bestemte seg tidlig for at hennes lille sønn skulle være med.

- Nå vet jeg hvordan man setter på japanske bleier, spanske bleier, tyske bleier og engelske bleier. Jeg er blitt profesjonell, sier Theron.

Theron opplevde som 16-åring en stor tragdie i livet sitt, da hennes mor skjøt hennes far, etter at hun og Charlize hadde blitt angrepet.

Nå håper Charlize at hennes nye sønn skal få en lykkeligere oppvekst.

- Moren min oppdro meg til å være meg selv, og ga meg selvtillit. Jeg håper at sønnen min arver de samme verdiene. At han tør å gå ut i verden, sier hun ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Charlize badet naken i melk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer