FIKSET LEGGENE: - Jeg synes det er viktig å se bra ut og te seg bra, men ikke nødvendigvis med plastisk kirurgi. Jeg fikset leggene, men det er fordi de har blitt så stygge etter at jeg fikk barn. Jeg tar litt botox, det skal jeg innrømme, sier Maria  Foto: TV3
FIKSET LEGGENE: - Jeg synes det er viktig å se bra ut og te seg bra, men ikke nødvendigvis med plastisk kirurgi. Jeg fikset leggene, men det er fordi de har blitt så stygge etter at jeg fikk barn. Jeg tar litt botox, det skal jeg innrømme, sier Maria Foto: TV3Vis mer

- Jeg elsker å se fantastisk ut!

Den svenske Hollywoodfruen tar gjerne botox for å holde seg ung...

SEHER.NO: Mandag får norske TV-seere endelig se den etterlengtede realityserien "Svenske Hollywoodfruer", når TV3 har premiere på dokumentarserien.

Serien skildrer livet til tre svenske kvinner som lever blant de rike og berømte i Hollywood. I "Svenske Hollywoodfruer" får publikum møte Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Anna Anka - som allerede har blitt kjendis i Norge for sine mange kontroversielle uttalelser og sitt turbulente ekteskap med musikklegenden Paul Anka.

Montazami er gift med den vellykkede forretningsmannen Kamran Montazami, og selv om hun er hjemmeværende i parets luksusvilla, forteller Maria til Seher.no at det er en heltidsjobb å være Hollywoodfrue.

- Det kan virke som det bare er gøy og glamorøst hele tiden, men en typisk dag for meg handler om å lage skolemat til barna, vaske opp etter det, så gjør jeg meg klar, og så møter jeg venninner og drar på shopping eller lunsj. Deretter er det matvarer som må handles, og ungene skal kjøres til pianotimer og cheerleading, også har jeg bokklubben min... Det er noe å gjøre hele tiden! Også er det bursdagsselskaper i nabolaget og slikt, forteller hun.

Maria har vært lykkelig gift i over 17 år, og innrømmer at hun synes det er viktig å sørge for at hun ser bra ut og holder seg ungdommelig.

- Jeg synes det er viktig å se bra ut og te seg bra, men ikke nødvendigvis med plastisk kirurgi. Jeg fikset leggene, men det er fordi de har blitt så stygge etter at jeg fikk barn. Jeg tar litt botox, det skal jeg innrømme. Det er helt vanlig å ta botox her, spesielt i pannen. Og plastisk kirurgi også. Jeg trener mye, og jeg elsker det. Jeg elsker å se fantastisk ut!

 
43-åringen møtte ektemannen sin da hun søkte jobb som servitør på en av hans restauranter. Millionæren ansatte henne på flekken, og paret fant fort tonen. I dag har de vært gift i over 17 år, og selv om Maria lever det glade luksusliv, anbefaler hun ikke Skandinviske ungjenter å satse på å reise til Hollywood og gifte seg med en rik mann.

- Det er tøft. Jeg vil ikke anbefale noen å satse på det. Ikke gå rundt og håp på det. Men hvis du drømmer om det, jobb for det! Ha høye mål og forhåpninger. Ikke gi opp og tro at du kan møte en rik mann som forsørger deg. Vi møttes da jeg var på jobbintervju hos Kamran. Jeg var helt blakk. Jeg møtte Kamran, og han ga meg jobben på 5 minutter, og så fortsatte historien...

"Svenske Hollywoodfruer" har hatt en enorm suksess i Sverige i høst, med over 900.000 seere i gjennomsnitt.

"Svenske Hollywoodfruer" ser du mandager klokken 20.30 på TV3.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES MER: - Han kan beholde pengene sine!