Bella Thorne:

- Jeg elsker å kunne elske to mennesker

Stjernen om å være polyamorøs.

ÆRLIG: I et nytt intervju med Cosmopolitan forteller Disney-stjernen Bella Thorne åpent om polyamori. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: I et nytt intervju med Cosmopolitan forteller Disney-stjernen Bella Thorne åpent om polyamori. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den 22 år gamle skuespilleren Bella Thorne skaper stadig overskrifter om privatlivet sitt i amerikanske medier.

Hun har blant annet delt åpenhjertig om sitt tidligere åpne forhold, og at hun hadde to kjærester, en mann og en kvinne.

I juli avslørte Thorne også at hun er panseksuell (å tiltrekkes følelsesmessig og/eller seksuelt av en person uavhengig av vedkommendes biologiske kjønn eller vedkommendes kjønnsidentitet, journ.anm.) i et intervju med «Good Morning America», ifølge People.

- Du liker det du liker. Spiller ingen rolle om det er ei jente eller en gutt, han eller hun, de eller dette eller det. Det handler rett og slett om å like personlighet. Du liker vesener, uttalte 22-åringen.

View this post on Instagram

Just a little @netflix baby ❤️

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

- Litt vanskelig

Nylig debuterte hun også som regissør i en pornofilm, og lanserte sin egen linje med cannabis.

I et nytt intervju med Cosmopolitan, forteller hun nå åpenhjertig om hvordan det er å være i et polyamorøst forhold.

Disney-stjernen legger ikke skjul på at det er vanskelig å date to mennesker samtidig.

- Akkurat nå er jeg bare sammen med Ben (kjæresten, Benjamin Mascolo, journ.anm.), så jeg dater ingen jente for tiden. Hvis du skal date en mann og en kvinne samtidig, blir de menneskene nødt til å gå overens. Virkelig gå overens, bokstavelig talt ligge med hverandre. Skjønner du hva jeg mener? Alt går ned til å finne den riktige kombinasjonen av to mennesker, forteller Thorne.

TÅRER: Skuespilleren la ut tårevåt video etter å ha blitt kritisert for lekkede nakenbilder. Vis mer

Mener tankesettet endres

Videre forteller hun at hvis det fungerer så kan man tilbringe en hel helg med to mennesker og stortrives i hverandres selskap - noe hun beskriver som en «morsom opplevelse». Dette har Thorne opplevd et par ganger tidligere og forteller at hun elsker ideen.

- Jeg elsker å kunne elske to mennesker på en gang. Jeg elsker å dele historier med tre personer i ett rom. Så jeg prøver alltid å finne måter å få det til å fungere, fordi jeg tror det virkelig ville gjort meg lykkelig, fortsetter skuespilleren.

På spørsmål fra magasinet om det er vanskelig å finne to mennesker som er villige til å være i et slikt forhold, svarer Thorne at de fleste er skeptiske i starten.

Videre forteller 22-åringen at hun har full forståelse for dem som ikke ønsker å ta del i et slikt forhold, men påpeker at på det stadiet i livet hun er i nå så ønsker hun å finne det som gjør henne lykkeligst.

View this post on Instagram

💦💦💦

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

- Hvis du ikke vil være med på det oppdraget sammen med meg, så er det greit nok, jeg forstår det. Hvis det vil såre deg, så er vi ikke rett for hverandre på dette tidspunktet i livet mitt, fordi det er dette jeg ser etter, forteller Thorne.

22-åringen fortsetter med å fortelle at det også mange som er interessert i et polyamorøst forhold, og hun mener at det kan være med på å endre tankesettet deres.

- Mange mennesker er faktisk med, og det endrer tankene deres totalt. Til å begynne med, måper de og tenker «hvordan får du det til?», og så snakker vi om det, og de bare: «wow, det høres faktisk ganske vakkert ut», legger hun til.

Ønsker seg ikke et monogamt forhold

Det var i oktober i fjor at skuespilleren avslørte at hun var i et åpent forhold med både en mann og en kvinne.

22-åringens utkårede var rapperen Derek Smith (32), bedre kjent under navnet Mod Sun, og Youtube-stjerna Tana Mongeau (21).

BRUDD: Disney-stjernen Bella Thorne ønsker å bryte ned gammeldagse forestillinger om hvordan et parforhold skal være. 22-åringen var i et forhold med både Mod Sun (t.v.) og Tana Mongeau (t.h.) tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Disney-stjernen Bella Thorne ønsker å bryte ned gammeldagse forestillinger om hvordan et parforhold skal være. 22-åringen var i et forhold med både Mod Sun (t.v.) og Tana Mongeau (t.h.) tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I februar ble det kjent at forholdet til sistnevnte var over, og bare en måned senere var det også spikeren i kisten for forholdet med rapperen.

Det er imidlertid ikke første gang at Thorne forteller åpent om det mange beskriver som et uvanlig forhold. I et større intervju med Gay Times, gjengitt av People, i januar, påpekte 22-åringen at hun har møtt mange mennesker som har hatt vanskeligheter med å forstå hvorfor man velger bort et «tradisjonelt», monogamt parforhold.

PRIDE: Kjendisene på Universal Music sin sommerfest snakker om Pride. En av dem brenner for det nå, men var mot Pride i starten av 20-årene sine. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Mariann Habbestad Vis mer

- Jeg tror egentlig ingen klarer å begripe de båndene jeg har med Mod eller Tana. Vi fleiper med det å være polyamorøse, men vi setter ikke et stempel på det, og ønsker ikke å bli satt i bås. Det er som det er, sa hun.

Videre mente skuespilleren at mange har konkrete forestillinger om seksuelle legninger, men at det ikke er så svart og hvitt som mange tror.

- I denne verdenen tenker folk gjerne: «Du er enten homofil eller heterofil, det finnes ingen mellomting. Dersom du lå med en gutt én gang, så må du jo være homofil?». Det er ikke slik det er, det kalles flytende seksualitet, fortalte 22-åringen til Gay Times.

POLYAMORI

Poly er et paraplybegrep som dekker etisk ikke-monogame relasjoner.

Å være poly vil si å ikke ønske å leve i lukkede tosomme relasjoner.

Heller enn å definere gruppen ut fra hva man ikke er så gir definisjon som poly en positiv identitesmarkør. Det føles mer rett å være kvinne enn å være ikke-mann.

Kilde: Poly Norge

LES OGSÅ: Elsker å bo hver for seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer