- Jeg elsker å henge med ham

Filmstjernen åpner opp om forholdet til Brooklyn Beckham.

PÅ STJERNEHIMMELEN: Skuespiller Chloë Grace Moretz gjør det stort i Hollywood, og er denne høsten aktuell i flere kinofilmer. Her fra filmfestivalen i Cannes i sommer. Foto: Stella Pictures
PÅ STJERNEHIMMELEN: Skuespiller Chloë Grace Moretz gjør det stort i Hollywood, og er denne høsten aktuell i flere kinofilmer. Her fra filmfestivalen i Cannes i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer begynte ryktene å svirre om at David Beckhams (39) eldste sønn Brooklyn Beckham (15) hadde funnet lykken med Hollywood-skuespiller Chloë Grace Moretz (17).

Ifølge amerikanske medier møttes tenåringene på det populære treningsstudioet SoulCircle i California i juli.

De har siden blitt observert sammen på skateboard-date, og Brooklyn var selvfølgelig til stede da Chloë var hedersgjest på rød løper under premieren på «If I Stay» i slutten av august. Hun spiller hovedrollen i filmen som i disse dager går på norsk kino.

De har også deltatt på Teen Choice Awards sammen, og overvar i sommer en konsert med britiske Ed Sheeran (23) i Los Angeles.

HAR MØTT FAMILIEN: Chloë har allerede hilst på The Beckhams, og fortalte i intervjuet at hun er spesielt fan av «svigermor» Victoria. Her er David, Victoria, Romeo, Cruz og Brooklyn fotografert under en filmpremiere i London i fjor. Foto:  All Over Press
HAR MØTT FAMILIEN: Chloë har allerede hilst på The Beckhams, og fortalte i intervjuet at hun er spesielt fan av «svigermor» Victoria. Her er David, Victoria, Romeo, Cruz og Brooklyn fotografert under en filmpremiere i London i fjor. Foto: All Over Press Vis mer

Trives i Brooklyns selskap

Denne uken var 17-åringen gjest i det amerikanske TV-showet «Watch What Happens Live», og da hun fikk spørsmål fra en publikum om hun og Brooklyn er mer enn bare gode venner fortalte hun at hun trives i hans selskap:

- Jeg vet ikke. Han er en veldig god gutt, og en god person. Jeg elsker å henge med ham.

Da TV-vert Andy Cohen fulgte opp med spørsmålet om hun bevisst ikke ønsker å definere seg som et par med 15-åringen, svarte hun med et ordknapp «kanskje».

Digger «svigermor»

Men kjærester eller ei, 17-åringen har allerede møtt resten av familien Beckham:

- Victoria er en fantastisk person! Jeg beundrer hennes pågangsmot, og jeg elsker kleskolleksjonen hennes. Som en familie er de en fantastisk gjeng!

Mortez startet filmkarrieren i 2004, og har siden spilt i filmer som «(500) Days of Summer», «Kick-Ass», «Hugo» og den amerikanske versjonen av den svenske filmen «La den rette komme inn».

LES OGSÅ: - Vi er stolte av deg!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer