- Jeg elsker å gå naken

Og supermodellen vet hvorfor...

GREIT MED NAKENHET: Heidi Klum har ingen problemer med å kaste klærne. Foto: Victoria's Secret
GREIT MED NAKENHET: Heidi Klum har ingen problemer med å kaste klærne. Foto: Victoria's Secret Vis mer
SEHER.NO: Etter nesten 20 år som supermodell, er det naturlig for Heidi Klum (36) å kaste klærne. I et nytt intevju med magasinet «Tatler», forteller hun at hun ikke har noen ting imot å gå naken foran foreldrene sine.

Klum er antatt å være verdt omkring 100 millioner kroner, og er en av «Victoria's Secrets» mest ettertraktede modeller. Hun forklarer saken på denne måten.

- Jeg tror det er sånn fordi jeg vokste opp sammen med en veldig avslappet familie, der foreldrene mine alltid gikk nakne.

- Foreldrene mine går fortsatt rundt nakne. Jeg mener, det er ikke som om vi er hippier og løper rundt nakne hele tiden, men om de tilfeldigvis er i det samme rommet som meg og skifter, eller noen kommer ut av dusjen, er de ikke akkurat sånn: «Herregud, nei, lukk døren!».

Heidi har nå vært gift med den britiske sangstjernen Seal i seks år. Hun forteller til magasinet at hun stadig fornyer ekteskapsløftet til ektemannen.

- Han er gammeldags og veldig ordentlig. Vi elsket bryllupet vårt så mye at vi bestemte oss for å gjenta det hvert eneste år. Og det har vi gjort, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Heidi og Seal viser frem datteren