FORELSKET: - Han er så lekker, selv når han sover. Han er en vakker mann, han er søt og blid, mener Heidi Klum om ektemannen Seal. Foto: All Over Press
FORELSKET: - Han er så lekker, selv når han sover. Han er en vakker mann, han er søt og blid, mener Heidi Klum om ektemannen Seal. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg elsker å bruke strippestang

Supermodellen Heidi Klum snakker ut - og viser seg toppløs - i amerikansk magasin.

Publisert
SEHER.NO: Som en aldri så liten kjælen katt elsker Heidi Klum (38) å vri seg rundt en stripperstang for å tilfredsstille sin kjente ektemann, artisten Seal. Det tyske supermodellen mener nemlig at et blomstrende og fargerikt sexliv er avgjørende i et godt ekteskap.
 
- Jeg sier ikke at man skal sette opp en stripperstang på soverommet og begynne å svinge seg rundt den. Men noen ganger elsker jeg å gjøre det, sier hun i et intervju med det amerikanske magasinet Glamour.

I den kommende utgaven av bladet viser 38-åringen seg - ifølge danske Ekstrabladet - toppløs. På samme tid forteller hun åpent ut om at hun og hennes syngende mann noen ganger kler seg ut i karnevalskostyme når de har «voksentid».

Heidi Klum møtte Seal i 2004, da hun var gravid med Flavio Briatores barn. Sammen har de barna barna Henry (5), Johan (4) og Lou (20 mnd).
 
Ut over å holde i gang kjærligheten med blant annet strippeleker, fornyer Seal og Heidi Klum sine ekteskapsløfter hvert år på deres bryllupsdag. Ifølge modellen er nettopp det svært effektivt. Hun er nemlig fortsatt helt oppslukt i sin mann.

- Han er så lekker, selv når han sover. Han er en vakker mann, han er søt og blid, forteller hun til magasinet Glamour.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kapret drømmejobben i bikini  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer