SEXY: Når Rihanna lager musikkvideoer blir resultatet ofte ganske så pirrende - musikkvideoen til låta «S&M» ble blant annet bannlyst i diverse land. Her avbildet i «All Of The Lights»-videoen til Kanye West. Foto: All Over Press
SEXY: Når Rihanna lager musikkvideoer blir resultatet ofte ganske så pirrende - musikkvideoen til låta «S&M» ble blant annet bannlyst i diverse land. Her avbildet i «All Of The Lights»-videoen til Kanye West. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg elsker å bli bundet og slått

Den suksessrike popstjernen trenger ikke å være sjef på soverommet.

Publisert
SEHER.NO: Den sexy popartisten Rihanna (23) legger ikke skjul på mye når det gjelder sitt forhold til sex. Hun lar seg avbilde i erotiske posisjoner, skriver seksuelt ladede sanger som «S&M» og smiler gjerne til fotografene etter å ha shoppet i sexbutikker.

I et ferskt intervju med Rolling Stone Magazine avslører den suksessrike artisten at hun liker å bli dominert på soverommet, som en motvekt til karrieren - som hun derimot selv styrer med jernhånd.

- Å være underdanig i senga er veldig morsomt. Man får være en liten dame, la noen andre være macho og ha kontroll over en. Dét er sexy for meg. Jeg jobber så mye og må ta mange sjefsavgjørelser, så når det gjelder det intime liker jeg å føle at jeg er noens lille pike, forteller hun ifølge HuffingtonPost.

Den frittalende 23-åringen skal i samme intervju ha avslørt at, i likhet med ekskjæresten Chris Brown (21), faren Ronald Fenty slo henne, og Rihanna skal også ha sett ham røyke crack da hun var liten. Ifølge popstjernen kan hennes masochistiske eller underdanige tendenser i voksen alder bunne i disse opplevelsene.

- Jeg tror jeg er litt masochistisk, noe jeg først innså nå nylig. Jeg tror det er vanlig hos personer som opplevde misbruk i barndommen sin, sier hun i intervjuet ifølge The Sun.

Rihanna har ikke vært sammen med noen siden forholdet til sportsstjernen Matt Kemp tok slutt før jul. Skjønnheten mener at fotografier eller Skype kan være en grei erstatning når man ikke er i nærheten av den personen man vil være intim med. Men hun er klar på hva hun foretrekker.

- Jeg liker å bli slått på rumpa. Og det er morsomt å være bundet, men jeg liker at det er spontant. Pisker og kjettinger kan bli litt for planlagt - man må stoppe og hente pisken fra skuffen i førsteetasje... Da vil jeg heller at han bruker hendene, forteller hun i det sexy intervjuet ifølge HuffingtonPost.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Leter ikke etter kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer