- Jeg eier ikke skam

Dakota Johnson har ingen problemer med de dampende hete sex-scenene i «Fifty Shades Of Grey».

ANASTASIA STEEL: Dakota Johnson er i full gang med innspillingen av den populære trilogien "Fifty Shades of Grey". Foto: Byron Purvis/AdMedia/Corbis/All Over Press
ANASTASIA STEEL: Dakota Johnson er i full gang med innspillingen av den populære trilogien "Fifty Shades of Grey". Foto: Byron Purvis/AdMedia/Corbis/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er knyttet store forventninger til hvordan filmatiseringen av den erotiske romanen «Fifty Shades of Grey» blir når den kommer på kino i februar neste år.

I hovedrollene er det Dakota Johnson (24) som spiller den uskyldige og uerfarne Anastasia Steel som innleder et dampende hett S&M-forhold til milliardæren Christian Grey, spilt av Jamie Dornan (33).

Frykter ikke sex-scenene

Nå avslører 24-åringen, som mange spår vil få sitt store gjennombrudd i den kommende filmen, at hun ikke hadde noe imot å spille inn alle de grafiske sex-scenene.

- Jeg har ingen problemer med å gjøre noe som helst. Hemmeligheten er at jeg ikke eier skam, forteller Dakota til Elle magazine, ifølge Daily Mail.

STOLT: Hollywood-stjernen Melanie Griffith er i ekstase over at datteren Dakota Johnson har kapret den kvinnelige hovedrollen i den allerede kontroversielle filmen «Fifty Shades Of Grey». Her er de to avbildet sammen på «Dark Tourist»-premieren i L.A Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
STOLT: Hollywood-stjernen Melanie Griffith er i ekstase over at datteren Dakota Johnson har kapret den kvinnelige hovedrollen i den allerede kontroversielle filmen «Fifty Shades Of Grey». Her er de to avbildet sammen på «Dark Tourist»-premieren i L.A Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer

Johnson synes også at det følelsesmessige forholdet mellom Steel og Grey var mer spennende enn alle de erotiske historiene som har fengslet kvinner verden over.

- Da jeg leste boka synes jeg det var mer interessant å se måten de brøt hverandre ned følelsesmessig på, enn sex-scenene. Jeg tror det er en del av kvinnen som ønsker å være den tingen som bryter ned en mann, forteller hun.

Dakota er datter av Hollywood-stjernene Melanie Grifiith (56) og Don Johnson (64). Paret var gift to ganger. Først i seks måneder i 1976, og så fra 1989 til 1995.

LES OGSÅ: «Christian Grey» har blitt pappa