- Jeg eide ikke sex-appeal

Filmstjernen Anne Hathaway er lei av å bli sett på som en «snill pike».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Skuespiller Anne Hathaway (30) er for tiden aktuell med filmen «Les Misérables» og har fått mye skryt for hvordan hun portretterer den dødssyke prostituerte Fantine.

Før Hathaway gikk i gang med innspillingen måtte hun blant annet gå ned 13 kilo og klippe av seg sine lange brune lokker.

Nå ligger skuespilleren godt ann for å få en Oscar for rollen, men innrømmer ovenfor Harper's Bazaar magazine at hun ikke føler seg så kul privat.

Hathaway sier i intervjuet at hun hater at hun alltid blir sett på som en «snill pike», og at hun derfor ikke får spille i sexy og utfordrene roller. 

- Jeg er ikke Rihanna. Jeg er ikke kul på den måten. Når mennesker kommer bort til meg på gata vil de ofte ha en klem, ikke et bilde, og de vil ha det fordi de liker arbeidet mitt.

- I en lang periode var det meg og manageren min mot resten av verden. Jeg ble sett på som en «snill pike-tegneseriefigur» som jeg overhode ikke kjente meg igjen i. Veldig søt, tilgjenglig og overhode ikke interessant. Jeg eide ikke sex-appeal.

Hathaway, som giftet seg med Adam Shulman i September, er også bekymret fordi hun nå trer inn i 30 årene.

- Det hjelper ikke at den nye generasjonen av jenter er så utrolig vakre og så 22 år gamle. Men jeg gleder meg alikevel til fremtiden.

Etter et utrolig år, virker det nå som om skuespilleren er klar for å roe ned. Hathaway har tidligere uttalt at hun ønsker seg barn.

- Jeg har ønsket å bli mor helt siden jeg var 16 år. Nå er jeg 30 og jeg ønsker meg en familie av en viss størrelse. Jeg ønsker meg noen naturlig og jeg ønsker å adoptere, så jeg må kjappe meg.

Filmen «Les Misérables» er snart klar for norske kinosaler. På rollelisten finner man også stjerner som Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Helena Bonham Carter og Sacha Baron Cohen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer