VANSKELIG KJÆRLIGHET: Brian Austin Green og Megan Fox ble kjærester for første gang da hun bare var 18 år. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Brian Austin Green og Megan Fox ble kjærester for første gang da hun bare var 18 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brian Austin Green:

- Jeg dyttet henne bort hele tiden

Hollywood-duoen har virkelig kjempet for kjærligheten.

Publisert

Stjerneparet Brian Austin Green (46) og Megan Fox (33) og har vært kjærester i 15 år, men kjærligheten deres har ikke vært av det enkleste slaget.

For fire år siden kom sjokkbeskjeden om at duoen, som da var foreldre til sønnene Noah (6) og Bohdi (5), skulle skilles etter fem år som ektepar.

Overraskelsen var derfor stor da «Transformers»-skuespilleren dukket opp med babymage da hun gjestet CinemaCon i Las Vegas i april året etter.

Kort tid senere ble det kjent at Brian var barnefaren, tross bruddet, og senere samme år dukket det opp ubekreftede meldinger om at trebarnsforeldrene skulle holde sammen, og at skilsmissen skulle avblåses.

Men det var først i vår, nesten tre år etter at sønnen Journey kom til verden, at Fox endelig søkte om å trekke tilbake skilsmissesøknaden.

Ville leve singellivet

Med andre ord har skuespillerparet jobbet iherdig for å redde ekteskapet, og ikke minst holde familien samlet de siste årene.

Og heller ikke begynnelsen på deres lange kjærlighetsforhold startet helt knirkefritt. Det avslørte «Beverly Hills 90210»-stjernen torsdag.

Duoen møttes på settet av TV-serien «Hope & Faith» i 2004, kort tid etter at Green hadde gjort det slutt med «Beverly Hills 90210»-kollegaen Vanessa Marcil (50), som han har sønnen Kassius (17) sammen med.

- Jeg hadde akkurat kommet ut av et forhold... og jeg var ikke på utkikk etter et nytt et på det tidspunktet, fortalte Brian i radioprogrammet Barstool Radio's KFC torsdag, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Videre innrømmet 46-åringen at han ikke en gang så for seg at et forhold mellom ham selv og Fox, som den gang kun var 18 år, i det hele tatt kunne være en mulighet.

Men til tross for at han holdt tilbake fortsatte derimot Megan å presse på.

- Det er litt morsomt for helt fra starten av dyttet jeg henne hele tiden bort fordi jeg ikke ønsket noe forhold, forklarte han, ifølge nettstedet.

Men da den mørke skjønnheten fortalte at hun ville date andre, ble kjekkasen nødt til å tenke seg om et par ganger.

- Jeg innså plutselig at tanken på at hun skulle treffe andre gjorde skikkelig vondt, så da forsto jeg at jeg virkelig likte henne, avslørte han.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Happy Halloween🎃

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Av-og-på

Etter to år som kjærester, forlovet paret seg i 2006. Bryllupet lot likevel vente på seg, og i 2009 valgte de i stedet å bryte forlovelsen.

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til Us Weekly den gang.

Men bare ett år senere fikk pipa en annen låt. Da giftet nemlig duoen seg i hemmelighet på Hawaii.

- Jeg har aldri vært så sikker på noe noen gang før, som jeg er nå. Jeg håper dette er starten på et langt liv sammen, sa hun til samme nettsted året etter bryllupet.

Saken fortsetter nedenfor.

Innrømmet romansen

Megan Fox var det store bombenedslaget i filmverdenen i 2007, og både menn og kvinner verden over siklet etter bildene av henne i «Transformers».

At 33-åringen hadde en god kjemi med skuespillerkollega Shia LaBeouf (33), hersket det aldri noen tvil om. Grunnet de romantiske scenene, tok det heller ikke lang tid før både fans og presse spekulerte heftig på om det hadde oppstått en romanse også utenfor settet.

De to stjernene holdt imidlertid kortene tett til brystet, og i takt med tiden opphørte romansefokuset. To år senere var sirkuset imidlertid i gang igjen - da LaBeouf og Fox spilte mot hverandre i oppfølgeren «Transformers 2».

I 2011 hintet LaBeouf om at det hadde vært en flørt på gang mellom dem under filminnspillingen, og i november i fjor, ti år etter at ryktene oppstod, åpnet endelig Fox seg om det «alle» lurte på:

- Det var en romantisk relasjon mellom oss, det kan jeg bekrefte. Jeg er veldig glad i ham, og det har jeg aldri lagt skjul på - jeg er glad i ham, fortalte hun under en gjesteopptreden på «Watch What Happens Live with Andy Cohen», ifølge CNN.

Selv om filmstjernen innrømmet at forholdet baserte seg på mer enn bare det vennskapelige, understreket hun at romansen ikke varte særlig lenge.

LES OGSÅ: Ryan Reynolds avslører rørende gave fra kona

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer