Brian Austin Green:

- Jeg dyttet henne bort hele tiden

Hollywood-duoen har virkelig kjempet for kjærligheten.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: Brian Austin Green og Megan Fox ble kjærester for første gang da hun bare var 18 år. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Brian Austin Green og Megan Fox ble kjærester for første gang da hun bare var 18 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneparet Brian Austin Green (46) og Megan Fox (33) og har vært kjærester i 15 år, men kjærligheten deres har ikke vært av det enkleste slaget.

For fire år siden kom sjokkbeskjeden om at duoen, som da var foreldre til sønnene Noah (6) og Bohdi (5), skulle skilles etter fem år som ektepar.

Overraskelsen var derfor stor da «Transformers»-skuespilleren dukket opp med babymage da hun gjestet CinemaCon i Las Vegas i april året etter.

Kort tid senere ble det kjent at Brian var barnefaren, tross bruddet, og senere samme år dukket det opp ubekreftede meldinger om at trebarnsforeldrene skulle holde sammen, og at skilsmissen skulle avblåses.

Men det var først i vår, nesten tre år etter at sønnen Journey kom til verden, at Fox endelig søkte om å trekke tilbake skilsmissesøknaden.

Ville leve singellivet

Med andre ord har skuespillerparet jobbet iherdig for å redde ekteskapet, og ikke minst holde familien samlet de siste årene.

Og heller ikke begynnelsen på deres lange kjærlighetsforhold startet helt knirkefritt. Det avslørte «Beverly Hills 90210»-stjernen torsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer