- Jeg dykket dypt ned i kjærlighetssorgen

For Maria Mena var det viktig å bearbeide følelsene etter bruddet fra ektemannen.

TØFT BRUDD: Maria Mena har skrevet sanger om den tøffe tiden etter skilsmissen. Sangene på hennes siste album «Growing pains» er inspirert av tanker og følelser etter bruddet.  Foto: ANP
TØFT BRUDD: Maria Mena har skrevet sanger om den tøffe tiden etter skilsmissen. Sangene på hennes siste album «Growing pains» er inspirert av tanker og følelser etter bruddet. Foto: ANP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mai i fjor gikk Maria Mena (29) og journalist Eivind Sæther fra hverandre etter to år som ektepar. Bruddet har i stor grad påvirket artistens siste album «Growing Pains», som har blitt beskrevet som et skilsmissealbum.

- Jeg dykket dypt ned i kjærlighetssorgen. Jeg måtte gjennom det vonde. Stå i dritten. For dersom du ikke kjenner etter, ikke gråter tårene dine, ikke lar deg selv ramle, vil det til slutt innhente deg, sier Mena til Dagbladet.  

Mena slo gjennom bare 15 år gammel med sangen «My Lullaby» om foreldrenes skilsmisse. Nå har hun gått gjennom sin egen skilsmisse fra mannen hun var sammen med i elleve år.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD: Maria Mena og Eivind Sæther var sammen i ni år før de giftet seg. Ekteskapet tok slutt etter to år.  Foto: Se og Hør
BRUDD: Maria Mena og Eivind Sæther var sammen i ni år før de giftet seg. Ekteskapet tok slutt etter to år. Foto: Se og Hør Vis mer

Stor tro på kjærligheten

29-åringen er vant til å utlevere seg i sangene, men forteller at hun alltid tar store hensyn til menneskene rundt seg når hun skriver låter.

Ekteskapet angrer hun ikke på.

– Jeg ville aldri ha vært ekteskapet mitt foruten. Jeg sitter igjen med en stor sekk full av gode erfaringer. Herregud, så heldige vi var som fikk ni år sammen! Så mye vi har lært hverandre, sier Mena og forteller at hun fortsatt har stor tro på kjærligheten.

- Jeg kommer til å gå hundre prosent inn i kjærligheten igjen, sier hun til avisen.

LES OGSÅ: Sam Smith hyller Maria Mena - igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer