Jenny Skavlan:

- Jeg duppa av litt

Jenny Skavlan røper at hun ble nødt til å ta seg en aldri så liten høneblund under bryllupet sitt.

AVSLØRER DETALJ FRA BRYLLUPET: Jenny Skavlan avslører at hun duppet litt av under bryllupet med Thomas «Fingern» Gullestad i 2014. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
AVSLØRER DETALJ FRA BRYLLUPET: Jenny Skavlan avslører at hun duppet litt av under bryllupet med Thomas «Fingern» Gullestad i 2014. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden Jenny Skavlan (34) som åtteåring var med i filmen «Jakten på nyresteinen» har karrieren med årene skutt i været.

I dag er hun en engasjert forretningskvinne som blant annet co-gründer i gjenbruksappen Tise. I tillegg har hun en lidenskap for redesign og gjenbruk, som har gjenspeilt seg i flere «sy om»-bøker.

Ikke nok med det, Skavlan er også en av Norges største moteprofiler, noe hun fikk anerkjennelse for da Melk og Honning skulle kåre de femten mektigste i Mote-Norge, og Skavlan stakk av med førsteplassen.

Som en profilert kvinne er det dermed ikke uvanlig at hun blir invitert som gjest i ulike podkaster, og denne uka er 34-åringen gjest i komiker Morten Ramms (42) podkast med navn «Må på behandling- med Morten Ramm».

GJENBRUK: Jenny Skavlan hadde oppfordret kjendisene som skulle på P3 Gull til å kle seg miljøvennlig. Det var ikke alle som fulgte det rådet. Video: Rød Løper Vis mer

- Fikk litt overtenning

I podkasten kommer samtalen inn på Skavlans bryllup. Lørdag 26. april for seks år siden var det nemlig duket for at Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad (39) skulle smis i hymens lenker.

Paret giftet seg i en ombygd industrihall på Norsk Design- og Arkitektursenter ved Akerselva i Oslo. Etter seremonien gikk ferden videre til nabobygget, Kulturkirken Jakob, der bryllupsfesten fant sted.

GIFTET SEG: I år er det seks år siden Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad ga hverandre sitt ja. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GIFTET SEG: I år er det seks år siden Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad ga hverandre sitt ja. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Og det er nettopp bryllupsfesten som blir temaet. I podkasten stiller Ramm spørsmål om bryllupet gikk fint, før han følger opp med et spørsmål om hun sovnet under bryllupet.

- Litt kanskje, mot slutten. Jeg fikk litt overtenning, svarer en ærlig Skavlan tilbake, og røper at hun «duppa av litt tidlig».

Vis mer

- Adrenalinet tok styringen

Videre forklarer moteprofilen at hun hadde utrolig mye adrenalin i kroppen på den store dagen.

- Og sjampanjen beit ikke på. Jeg tenkte: «Hvorfor blir jeg ikke litt sånn buzza?», fortsetter hun.

Skavlan tror selv at adrenalinet tok litt styringen, og legger til at hun etter hvert ble litt sliten.

- Så jeg tok meg en liten blund der. Jeg kom meg opp igjen, ble litt sliten igjen og holdt på. Det var en kjempebra dag, avslutter hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Jenny Skavlan, som opplyser om at hun ikke ønsker å gi noen kommentar.

Det storslagne bryllupet fikk voldsom oppmerksomhet, og det var spesielt knyttet stor spenning til Skavlans brudekjole.

Vis mer

Gjenbruk i kjolen

Som den gjenbruksentusiasten 34-åringen er, inneholdt brudekjolen elementer fra et Fretex-plagg. Nærmere bestemt var det blomster- og blondedetaljene på kjolen som kom fra en Fretex-kjole.

Under planleggingen av bryllupet gjorde Skavlan det klart at brudekjolen var en viktig prioritering.

- Brudekjolen står på toppen av listen – ikke gjestelisten eller borddekkingen, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

På den store dagen var Skavlan naturlig sminket, og håret var satt opp og dekorert med små blomster som matchet brudebuketten. Også brudgommen var standsmessig kledd i en midnattsblå dress fra toppdesigneren Tom Ford.

Vis mer

- Jeg var solgt

Jenny Skavlan har tidligere avslørt hvordan hun og ektemannen møttes for første gang. I et innlegg på den tidligere bloggen sin, forklarte hun at hun aldri hadde hørt om «Fingern», men fikk fra studievenner i København nyss om at han var med i bandet Klovner i Kamp.

«Da både Thomas og jeg begge var i Oslo en helg, tok jeg sjansen og takket ja til en date. Noe som skulle vise seg å være en folksom date», skrev hun den gang.

ALDRI HØRT OM EKTEMANNEN: Jenny Skavlan har tidligere innrømmet at hun aldri hadde hørt om hvem «Fingern» var, men at hun fikk nyss om at han var en del av Klovner i kamp gjennom noen studievenner. Foto: Espen Solli
ALDRI HØRT OM EKTEMANNEN: Jenny Skavlan har tidligere innrømmet at hun aldri hadde hørt om hvem «Fingern» var, men at hun fikk nyss om at han var en del av Klovner i kamp gjennom noen studievenner. Foto: Espen Solli Vis mer

Gullestad tok nemlig med seg Skavlan på lunsj sammen med de andre i bandet. Mens Skavlan ikledde seg «sneakers og hip hop-klær», tok stevnemøtet en overraskende vending på selveste Grand Café.

«Der, mellom inntak av te og karbonadesmørbrød, fortalte gutta om beinharde interesser som jazz, hester, danske juletallerkner, flyskrekk og angstanfall. De var kanskje ikke de drittøffe hip hop’erne jeg hadde sett for meg, men jeg var solgt».

LES OGSÅ: Kjendisbryllup på vent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer