Jenny Skavlan:

- Jeg duppa av litt

Jenny Skavlan røper at hun ble nødt til å ta seg en aldri så liten høneblund under bryllupet sitt.

AVSLØRER DETALJ FRA BRYLLUPET: Jenny Skavlan avslører at hun duppet litt av under bryllupet med Thomas «Fingern» Gullestad i 2014. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
AVSLØRER DETALJ FRA BRYLLUPET: Jenny Skavlan avslører at hun duppet litt av under bryllupet med Thomas «Fingern» Gullestad i 2014. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden Jenny Skavlan (34) som åtteåring var med i filmen «Jakten på nyresteinen» har karrieren med årene skutt i været.

I dag er hun en engasjert forretningskvinne som blant annet co-gründer i gjenbruksappen Tise. I tillegg har hun en lidenskap for redesign og gjenbruk, som har gjenspeilt seg i flere «sy om»-bøker.

Ikke nok med det, Skavlan er også en av Norges største moteprofiler, noe hun fikk anerkjennelse for da Melk og Honning skulle kåre de femten mektigste i Mote-Norge, og Skavlan stakk av med førsteplassen.

Som en profilert kvinne er det dermed ikke uvanlig at hun blir invitert som gjest i ulike podkaster, og denne uka er 34-åringen gjest i komiker Morten Ramms (42) podkast med navn «Må på behandling- med Morten Ramm».

- Fikk litt overtenning

I podkasten kommer samtalen inn på Skavlans bryllup. Lørdag 26. april for seks år siden var det nemlig duket for at Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad (39) skulle smis i hymens lenker.

Paret giftet seg i en ombygd industrihall på Norsk Design- og Arkitektursenter ved Akerselva i Oslo. Etter seremonien gikk ferden videre til nabobygget, Kulturkirken Jakob, der bryllupsfesten fant sted.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer