- Jeg dumpet Rob for flere uker siden

Rob Kardashian beskyldte Rita Ora for utroskap med 20 menn.

RASTE MOT EKSEN: Rob Kardashian gikk denne uken ut og raste mot Rita Ora. Han hevdet hun hadde vært utro med 20 menn mens de var sammen. Foto: All Over Press
RASTE MOT EKSEN: Rob Kardashian gikk denne uken ut og raste mot Rita Ora. Han hevdet hun hadde vært utro med 20 menn mens de var sammen. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Denne uken langet Robert Kardashian, bror av reality-søstrene Kim, Khloe og Kourtney, ut mot ekskjæresten Rita Ora. Han hevdet at hun hadde vært utro med 20 menn mens hun fortsatt var sammen med ham.

«Når en kvinne viser så lite respekt for seg selv at hun roter med 20 menn mens hun er sammen med en trofast kjæreste... Jeg skjønner ikke hvordan en kvinne kan gjøre det mot kroppen sin», skrev han ifølge PerezHilton.com.

Selv om Kardashian senere påpekte at han aldri hadde nevnt Oras navn i de sinte meldingene, var det åpenbart at utbruddet var ment mot henne.

I et intervju Ora gjorde med bladet Glamour flere uker før Kardashians utbrudd, sa hun at hun allerede hadde gjort det slutt med ham.

- Jeg dater ikke Rob lenger. Vi gjorde det en stund, men det fungerte ikke fordi jeg aldri var til stede. Jeg var som et spøkelse. Jeg pleide å være så frustrert over meg selv, og lurte på hvorfor jeg var det. Så jeg bestemte meg for å holde det hele på et vennskapelig nivå, sa hun.

Ora har foreløpig ikke kommentert utbruddet til Kardashian.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Beskylder eksen for utroskap med 20 menn