Shanna Moakler:

- Jeg dumpet henne

Ekskona til Travis Barker ble dumpet - igjen.

SINGEL: Travis Barkers ekskone ble dumpet av kjæresten. Foto: Mediapunch / Shutterstock / NTB
SINGEL: Travis Barkers ekskone ble dumpet av kjæresten. Foto: Mediapunch / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske modellen og skuespilleren Shanna Moakler (46) var tidligere gift med det som er Kourtney Kardashians (42) nåværende kjæreste, nemlig Travis Barker (45).

Moakler giftet seg med Barker i 2004, før sistnevnte tok ut skilsmisse to år senere. Sammen har de barna Landon (17) og Alabama (15).

Lykkelig

46-åringen har tidligere blitt anklaget for å bygge opp til krig på sosiale medier mot Kardashian, men benektet at det har skjedd. Hun uttalte da til US Weekly at hun unnet Barker alt godt og var lykkelig med sin nye kjæreste, Matthew Rondeau (28) - som også er modell.

- Jeg har en kjæreste som jeg er veldig fornøyd med, og jeg er glad for at han (Travis journ.anm.) fant en kjæreste og venn. Han fortjener å være lykkelig han også. Jeg vil bare det beste for ham og barna mine, det er det viktigste for meg, sa hun da.

Nå har lykken imidlertid snudd for den tidligere missedronningen.

Av-og-på

Rondeau har nemlig gjort det slutt med Moakler. Det bekrefter han selv til Life & Style. Han forteller at han slo opp med modellen for noen måneder siden, og at han nå er lykkeligere enn noen gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.