Shanna Moakler:

- Jeg dumpet henne

Ekskona til Travis Barker ble dumpet - igjen.

SINGEL: Travis Barkers ekskone ble dumpet av kjæresten. Foto: Mediapunch / Shutterstock / NTB
SINGEL: Travis Barkers ekskone ble dumpet av kjæresten. Foto: Mediapunch / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske modellen og skuespilleren Shanna Moakler (46) var tidligere gift med det som er Kourtney Kardashians (42) nåværende kjæreste, nemlig Travis Barker (45).

Moakler giftet seg med Barker i 2004, før sistnevnte tok ut skilsmisse to år senere. Sammen har de barna Landon (17) og Alabama (15).

Lykkelig

46-åringen har tidligere blitt anklaget for å bygge opp til krig på sosiale medier mot Kardashian, men benektet at det har skjedd. Hun uttalte da til US Weekly at hun unnet Barker alt godt og var lykkelig med sin nye kjæreste, Matthew Rondeau (28) - som også er modell.

- Jeg har en kjæreste som jeg er veldig fornøyd med, og jeg er glad for at han (Travis journ.anm.) fant en kjæreste og venn. Han fortjener å være lykkelig han også. Jeg vil bare det beste for ham og barna mine, det er det viktigste for meg, sa hun da.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Nå har lykken imidlertid snudd for den tidligere missedronningen.

Av-og-på

Rondeau har nemlig gjort det slutt med Moakler. Det bekrefter han selv til Life & Style. Han forteller at han slo opp med modellen for noen måneder siden, og at han nå er lykkeligere enn noen gang.

- Jeg dumpet Shanna for noen måneder siden, og jeg er lykkeligere enn noen gang, sier modellen til magasinet, og fortsetter:

- Jeg fokuserer på å finne meg selv igjen, både følelsesmessig og mentalt. Jeg håper hun finner der hun leter etter, men det kommer ikke til å være meg.

Eksparet har lenge vært i et av-og-på-forhold, men denne gangen skal det være slutt en siste gang. Bruddryktene spant i gang allerede for flere uker siden, da det ble oppdaget at Moakler og Rondeau ikke fulgte hverandre på sosiale medier, og i tillegg fjernet alle bilder av hverandre.

I begynnelsen av juni så forholdet imidlertid ut til å gå på skinner, da skuespilleren røpet til Page Six at han hjalp henne med å lage innhold til OnlyFans:

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Han er fantastisk. Han og jeg snakket mye om det (OnlyFans journ.anm.), og jeg sa til ham at jeg ikke ville gjøre det hvis han ikke støttet det. Men han har vært superstøttende. Han har faktisk hjulpet meg med å redigere innholdet mitt, og han har prøvd å hjelpe meg med å velge ut hvilke bilder jeg bør bruke. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har noen som støtter meg.

Nå må skuespilleren på leting etter noen andre som kan hjelpe henne med OnlyFans, da ekskjæresten ikke ser ut til å angre på bruddet.

Moakler har i skrivende stund ikke kommentert bruddet, men har til gjengjeld postet kryptiske bilder på sin Instagram story, som kan se ut til å være et stikk i retning eksen.

KRYPTISK: Dette er et av innleggene Moakler har delt på sosiale medier de siste dagene. Foto: Skjermdump Instagram
KRYPTISK: Dette er et av innleggene Moakler har delt på sosiale medier de siste dagene. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Kvinner blir ikke påvirket av samlivsbrudd lenger. De bare retter seg opp, endrer hårfrisyre og glemmer at du noensinne har eksistert.»

LES OGSÅ: Ny flamme etter sjokk-bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer