- Jeg droppet fire venninner

Svigermoren til Jan Thomas innrømmer at sønnens profilerte ekteskap ikke bare har vært enkelt å takle.

MØDRENE SNAKKER: Mødrene til Jan Thomas og ektemannen Christopher Mørch Husby snakker ut i Kamille om opplevelsene ved å være mødre for det profilerte og kontroversielle paret. Foto: Anders Myhren/Seher.no
MØDRENE SNAKKER: Mødrene til Jan Thomas og ektemannen Christopher Mørch Husby snakker ut i Kamille om opplevelsene ved å være mødre for det profilerte og kontroversielle paret. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Ekteskapet mellom Jan Thomas (43) og Christopher Mørch Husby (21), har ikke bare vært lett for mødrene deres. I den nyeste utgaven av Kamille forteller Christophers mor om at hun har ryddet i venninneflokken etter det profilerte ekteskapet.

- Grunnen til at jeg droppet flere av mine venninner er fordi flere av dem ikke snakket om noe annet enn hvilke fester Christopher og Jan Thomas var på – og hvilke røde løpere de skulle gå på. Men i vår familie er vi ikke opptatt av sånne ting, utdyper Christophers mor, Sandra-Josephine Mørch Husby, til VG.

Hun sier at hun droppet fire venninner.

- Og det er ganske mye for meg, for jeg er veldig tålmodig. Men jeg er også bestemt, og derfor måtte jeg si ifra til slutt, sier hun.

Sandra-Josephine er like gammel som Jan Thomas, men ifølge henne har aldri aldersforskjellen vært noe tema.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Nå får jeg vise meg selv frem