<strong>TUNG LAST:</strong> Leonardio Di Caprio har vel så store problemer med å stumpe røyken som vanlige folk... Foto: Stella Pictures
TUNG LAST: Leonardio Di Caprio har vel så store problemer med å stumpe røyken som vanlige folk... Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg drømte om massemord

Å stumpe røyken er et mareritt...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Leonardo Di Caprio forsøk på å stumpe røyken gir ham mareritt.

Skuespilleren som er aktuell med filmen ''Shutter Island'' har lenge forsøkt å kvitte seg med den dødelige avhengigheten.

Bloddryppende drømmer
Nå har han kvittet seg med røykeplastrene fordi at de førte til ekstreme søvnproblemer. Det skriver nettstedet FemaleFirst.

- Når jeg tok røykeplaster hadde jeg bloddryppende mareritt om mord. Massemord, sier Di Caprio.

- Jeg våknet midt på natten og bare måtte ta dem av meg. Jeg vet ikke hva disse drømmene sier om meg, sett fra en psykologisk vinkel, men det er sannheten, sier han.

Alkohol-terapi
Superstjernen sier at han prøver å undertrykke lysten på en sigarett ved å drikke sammen med vennene sine.

Han mener det er billig terapi for å takle overgangen mellom krevende filmroller.

- Jeg går ut og tar meg en drink av og til. Det beste er å koble helt av og være litt tulling, fordi jeg holder på med mye seriøst i jobben. Jeg er svært seriøs i forhold til det jeg driver med, og når jeg er på innspilling er jeg meget fokusert, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Han har noe å glede seg til
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer