Leona Lewis forlovet:

- Jeg drømte om deg og du ble til virkelighet

Artistens kjæreste gjennom åtte år har endelig fridd.

BLIR MANN OG KONE: Sangstjernen planlegger bryllup. Foto: Instagram/Leona Lewis
BLIR MANN OG KONE: Sangstjernen planlegger bryllup. Foto: Instagram/Leona Lewis Vis mer
Publisert

Den britiske sangfuglen Leona Lewis (33) jubler av glede. Hun skal nemlig gifte seg med koreografen Dennis Jauch (33).

Onsdag avslørte «X Factor»-vinneren selv forlovelsen på sosiale medier, og det er liten tvil om at hun er i syvende himmel.

- Hjertet mitt synger den lykkeligste sangen det noen gang har sunget, starter hun Instagram-innlegget med, sammen med dette søte bildet:

Videre forteller «Bleeding Love»-stjernen at hun er sprekkeferdig av glede og at hun ser frem til å gå i gang med det nye eventyret sammen med sin kommende ektemann.

- Dennis Jauch, jeg kan nesten ikke vente til jeg blir kona di. Hjelp, kone! Hva?! Arg! Hahahahaha, jeg kan fremdeles ikke tro det. Jeg drømte om deg og du ble til virkelighet, fortsetter hun.

- Den mest omtenksomme, godhjertede og inspirerende personen jeg har vært så privilegert å bli kjent med. Nå, la oss dra og ha en god gammeldags feeeeest.

Klar for et nytt eventyr

Leona og Dennis traff hverandre i 2010 da han jobbet som backup-danser for henne mens hun turnerte i England, skriver People.

Duoen er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og selv om forlovelsesryktene allerede begynte å svirre i august, så har de holdt kortene tett til brystet.

- Vi er begge ganske private mennesker, men vi ønsket å dele vår hyggelige nyhet med alle som har støttet oss og sett forholdet vårt blomstre i løpet av årene. Vi er så glade over å være med på dette nye eventyret sammen og det er en nydelig følelse å dele denne kjærligheten med alle, forteller Lewis til nettstedet.

I sommer feiret turtelduene åtte år som kjærester, og da hyllet Jauch sin kjære på Instagram med en bilde-collage:

Leona, som tidligere har vært linket til Liam Payne (25), snakker sjelden om kjærlighetslivet sitt, men i 2013 innrømmet hun at hun ønsket å slå seg til ro med Dennis en gang i fremtiden.

- Det går veldig bra med Dennis og meg. Vi har ikke snakket om ekteskap ennå, men det er noe jeg ønsker meg på sikt. Jeg ville egentlig gifte meg i 20-årene, men nå tenker jeg: «Nei, nei, nei. Jeg er ikke klar!» Jeg føler at man tror man vil være klar, men så når man nærmer seg 30-årene, så er man ikke det likevel, uttalte hun, ifølge Contacmusic.com.

LES OGSÅ: - Vil ikke legge press på sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer