SEXSYMBOL: Holly Madison vil tale kvinners sak. Foto: All Over Press
SEXSYMBOL: Holly Madison vil tale kvinners sak. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg drømte om å bli sexsymbol

Nå lever Holly ut drømmen...

SEHER.NO: "Girls Next Door"-stjernen Holly Maddison (29) starter filmingen av sitt nye realityshow "Planet Holly" i Las Vegas 12. oktober.

Selv om Holly - som tidligere har vært sammen med Playboy-kongen Hugh Hefner - nå starter sin egen serie, vil ikke det ta bort glansen fra hennes gjesteopptredener i "Girls Next Door". Derimot tror hun gjesteopptredenene kommer til å skape blest om hennes eget show.

- Det kommer til å være elementer fra GND i mitt eget show, fordi det er så mye fans som følger med på det programmet allerede. Jeg er veldig spent på den nye serien fordi jeg også er co-produsent for alt som skjer bak kamera. Jeg elsker å lære fra de beste, og påta meg nye ansvarsområder, sier Holly til Vegas Deluxe.

I serien vil Holly vise frem sin dag-til-dag livsstil i Vegas, samtidig som de obskøne sidene fra Syndenes By skal dokumenteres.

Tv-stjernen vil også være et forbilde, og snakke sterke kvinners sak.

- "Planet Holly" kommer til å ha sterke budskap til kvinner, med sprø idèer. Jeg vil vise dem at uansett hvor sprø drømmen er, så kan den oppnås. Da jeg vokste opp i Oregon så jeg Pamela Anderson og Jenny McCarty på TV, og tenkte; Dette vil jeg gjøre en dag. Jeg drømte om å være et sexsymbol. Alt gikk i oppfyllelse! Drøm stort jenter!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Operasjonene gjorde det enklere for meg å lykkes