<strong>DRØMMER OM STELLA:</strong> Foorige lørdag ble Tor Fløysvik rørt til tårer av Stellas showdans.  «Skal vi danse»-dommeren forteller at han nå drømmer om den utstemte deltagerens dans om nettene. Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
DRØMMER OM STELLA: Foorige lørdag ble Tor Fløysvik rørt til tårer av Stellas showdans. «Skal vi danse»-dommeren forteller at han nå drømmer om den utstemte deltagerens dans om nettene. Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer

- Jeg drømmer om Stella om nettene

«Skal vi danse»-dommerens kone lurte på hva i alle dager dette dreide seg om. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Stella Mwangi og Tor Fløysvik nederst i saken!

SEHER.NO: Stella Mwangi (25) var den som røk hodestups ut av lørdagens «Skal vi danse». Og selv om hun smilte bredt - som vanlig - etter at exiten var et faktum, klarte hun ikke helt å legge skjul på skuffelsen overfor Seher.no.

- Jeg tenker bare at nå skal jeg endelig sove. Neida, jeg er lei meg. Jeg har lært utrolig mye og jeg kommer til å fortsette å bruke det. Og jeg har fått meg en ny bestevenn i Asmund, og har blitt kjent med så hyggelige folk. Det har vært veldig bra, sier Stella til Seher.no.

«Sjefsdommer» Tor Fløysvik mente - i likhet med sine tre dommerkolleger - at Stella fortjente å ta seg videre i duellen mot Kari Traa. Til Seher.no la han heller ikke skjul på det.

- Det er trist. Det er fire flotte dansere igjen. En måtte ut, og det er Stella. That's life, men det er trist at det var Stella, mener han.
 
Den tidligere «Eurovision»-stjernen har nemlig betydd mer for «Skal vi danse»-dommeren enn noen hadde «drømt» om. Bokstavelig talt.

- Jeg har drømt om den showdansen til Stella i flere netter. Kona har spurt meg om hvorfor jeg roper «Stella» i søvne. Jeg drømmer om showdansen til Stella, den var veldig bra, sier Fløysvik til Seher.no.

Mwangi selv synes det er gøy med godordene fra den frittalende dommeren.

- Det er veldig gøy å høre. Nå skal jeg sove, og konsentrere meg om ny singel som kommer ut snart.

- Og den skal jeg kore på, sier Tor Fløysvik lattermildt i videoen du ser nederst i saken.

- Er «Skal vi danse» svekket uten Stella, Tor?


- Nei, vi har tre gode dansere igjen. Dette var kremen. Sånn har det vært i alle år, vi har alltid fire gode dansere igjen i kvartfinalen. En må ut dessverre, sånn er livet, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fløysvik gråt av barbeint Stella  

Se video med Stella Mwangi og Tor Fløysvik her:[obj:media:10292]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer