- Jeg drømmer om å få barn

Den svenske artisten (37) vil gjøre som kompisen Vinni.

VIL HA BARN: Den svenske artisten Timbuktu drømmer om å få egne barn. Foto: Stellapictures
VIL HA BARN: Den svenske artisten Timbuktu drømmer om å få egne barn. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske artisten Timbuktu (37) var i fjor med på den svenske versjonen av «Hver gang vi møtes», som i Sverige heter «Så mycket bättre».

Timbuktu er tidligere samarbeidspartner og kompis med Vinni, og var en av dem som overtalte den norske rapperen til å takke ja til TV-innspillingen.

- Vinni var usikker, og vi snakket om det. Jeg sa selv ja til serien fordi jeg var sikker på meg selv som artist og var overbevist om at det ikke ville forandre mitt musikalske uttrykk. Det samme tenkte jeg om Vinni, sier Timbuktu til VG.

Den svenske artisten, som egentlig heter Jason Diakité, mente nemlig at TV-serien ikke ville forandre ham.

- Hadde jeg vært en debuterende artist, ville jeg vært mer forsiktig med å stille opp, men jeg har holdt på i 22 år. Dette kom ikke til å forandre meg. Vinni er også så absolutt en veteran, så det var trygt. En stor utfordring var det likevel, og vi har nok begge lært noe av det og utviklet oss mer på grunn av det, sier han til VG.

Både Timbuktu og Vinni har vært åpne om dopmisbruk. For Vinni ble farsrollen den store vendepunktet, etter at han ble pappa i 2008, noe hans svenske kamerat forstår godt.

- Jeg kan tenke meg at det å bli pappa er som å ta en ekspressheis til en ny modenhet. Jeg drømmer om å få barn, men har ingen konkrete planer, sier Timbuktu, som selv har kjæreste, men ingen barn.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var helt uvirkelig å se

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer