DRØMMEMANNEN: Khloé Kardashian innrømmer at hun gjerne vil ordne opp med eksen Lamar.  Foto: Afp
DRØMMEMANNEN: Khloé Kardashian innrømmer at hun gjerne vil ordne opp med eksen Lamar. Foto: Afp Vis mer

- Jeg drømmer om å bli kona hans igjen

Khloé Kardashian avslører at hun er åpen for å ordne opp i problemene med eksen Lamar Odom.

Publisert

SEOGHØR.NO: I august for to og et halvt år siden kom nyheten om at realitystjernen Khloé Kardashian (31) hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen Lamar Odom (36).

Den proffe basketballspilleren hadde da i lang tid slitt med rusproblemer i tillegg til at skal ha vært utro med en rekke kvinner.

Ifølge USWeekly avslører Khloé i sitt nye talkshow «Kocktails With Khloé» at hun nå innerst inne drømmer om å ordne opp i den vonde historien med Lamar. 

Det er talkshow-gjestene Carmen Electra (43) og Ross Mathews (36) som tar opp temaet om ekteskap, og duoen spør Khloé direkte om hun kunne tenke seg å starte på nytt med eksen. 

- Jeg håper det. Jeg mener, jeg drømmer om å bli kona hans igjen. Men det er vanskelig å slette alt som har skjedd. Jeg prøver bare å bygge et vennskap med ham nå, og det er ikke noe intimt mellom oss i det hele tatt. Bare ren kjærlighet, og jeg ønsker bare at noen skal lære å elske seg selv igjen, sier hun under episoden. 

Saken fortsetter under bildet. 

GIKK FRA HVERANDRE: Khloé og Lamar var gift i fire år, men utroskap og rusmisbruk ødela ekteskapet. Bildet er fra 2012.  Foto: Ap
GIKK FRA HVERANDRE: Khloé og Lamar var gift i fire år, men utroskap og rusmisbruk ødela ekteskapet. Bildet er fra 2012. Foto: Ap Vis mer

Avlyste skilsmissen

Lamar og Khloé giftet seg i 2009, men ekteskapet varte i under fire år før Khloé separerte seg fra 36-åringen, og hun har ikke lagt skjul på at tiden etter har vært svært tung. 

I oktober havnet Lamar på sykehus etter han ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada, og i ukevis kjempet han for livet i koma.

Etter den skumle ulykken, avslørte Khloé at hun avlyste skilsmisseplanene med basketstjernen, og ryktene om at paret har funnet tilbake til hverandre har svirret siden.

Under Kanye Wests (38) moteshow i New York tidligere denne måneden, viste Lamar og Khloé seg sammen for første gang siden ulykken. 

Se video fra moteshowet her:

Ble singel igjen

Det er også kun få uker siden ble det kjent at Khloé ble singel etter et halvannet år langt forhold med basketspilleren James Harden (26). 

Årsaken bak bruddet skal angivelig være realitystjernens varme følelser for Lamar - som hun har stilt opp for etter han var involvert i den livstruende hendelsen. 

- Når Lamar ikke er hos fysioterapeuten, er han med Khloé. De er nærmere hverandre enn noensinne, men det er ingen som vet hva fremtiden bringer. Lamar har en positiv innstilling, og Khloé er så stolt av ham. Hun oppmuntrer og motiverer ham hver eneste dag, har en kilde uttalt ifølge PerezHilton.com.

BRUDD: Khloé og basketspilleren James Harden brøt nylig med hverandre etter et halvannet år langt forhold.  Foto: Splash News
BRUDD: Khloé og basketspilleren James Harden brøt nylig med hverandre etter et halvannet år langt forhold. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Kim og Kanye viste frem sønnen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer