- Jeg drømmer ikke om bryllup

Men Aylar avviser ikke tanken helt...

- DRØMMER IKKE OM BRYLLUP: Aylar Lie hevder hun ikke har noen hast med å gifte seg, men avviser ikke at det kan skje med kjæresten Ozan Øzerk. Foto: Stella Pictures
- DRØMMER IKKE OM BRYLLUP: Aylar Lie hevder hun ikke har noen hast med å gifte seg, men avviser ikke at det kan skje med kjæresten Ozan Øzerk. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Aylar Lie (26) var kun ett poeng unna fullt hus fra «Skal vi danse»-dommerne, da hun lørdag valset seg inn til 39 poeng under TV-konkurransens romantiske film-kveld.

Privat er det også romantisk fullklaff for den populære jenta, som har vært sammen med legen Ozan Øzerk (31) i over tre år.

Men til Seher.no avslører Aylar at paret foreløpig ikke har snakket om å gifte seg, selv om hun ikke utelukker muligheten for at det kan skje.

- Vi er jo i et seriøst forhold, og jeg føler meg mer voksen. Men vi har ikke noen planer om det for øyeblikket, sier hun.

Aylar hevder hun ikke har noen hast med å gifte seg, og aldri har vært en jente som har drømt om hvordan detaljene i et bryllup skal være.

- Jeg drømmer ikke om bryllup. Det viktigste for meg er at jeg er sikker på at den dagen jeg gifter meg, skal det vare livet ut. Jeg skal bare gifte meg en gang, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Fløysvik: - Jeg er sur og grinete