- Jeg dro med ambulansen av fri vilje

Skandalestjernen Paul Gascoigne visste at han måtte på sykehus for å kunne slutte å drikke.

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballstjernen Paul Gascoigne (47), også kjent som «Gazza», har tidligere slitt med alkohol- og narkotikaavhengighet i en årrekke, og forrige uke fikk han et tilbakefall.

Bildene av en svært medtatt Gazza som blir hentet av en ambulanse utenfor huset sitt i Poole vakte stor oppsikt - det samme gjorde videoen av at han tar seg en røykepause på sykehuset.

Nå oppklarer imidlertid 47-åringen selv omstendighetene rundt turen til sykehuset, som kom i kjølvannet av at han sprakk etter over syv måneder som edru.

MEDTATT: Paul Gascoigne skal ha drukket øl og gin i flere timer da han ble fraktet til sykehuset forrige uke.  Foto: Splash News/ All Over Press
MEDTATT: Paul Gascoigne skal ha drukket øl og gin i flere timer da han ble fraktet til sykehuset forrige uke. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- De siste dagene har vært tøffe. Da jeg fikk øye på ambulansen, visste jeg at jeg måtte sette meg inn.

- I fortiden har jeg vært på fylla i flere dager, uker, måneder i strekk. Denne gangen hadde jeg bare drukket i noen få timer, men jeg visste at hvis jeg dro på sykehuset ville jeg komme meg gjennom det og bli OK igjen, forklarer han til den britiske avisen Mirror.

VED GODT MOT: Paul Gascoigne gir fotografene tommelen opp under en luftetur utenfor  Poole Hospital tirsdag. Foto: Splash News/ All Over Press
VED GODT MOT: Paul Gascoigne gir fotografene tommelen opp under en luftetur utenfor Poole Hospital tirsdag. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Vil bli edru for godt

Nå har den tidligere Tottenham-stjernen tilbragt noen dager på sykehuset for en avrusning.

- Jeg vet at jeg kan overvinne dette. Jeg er alkoholiker, så jeg tar én dag om gangen, men jeg skal klare det. Det er jeg fast bestemt på.

- Jeg vil ikke ha sympati, jeg vil bare få pusterom til å leve livet mitt, understreker Gazza - som også forteller at fotballfans har satt fra seg alkohol på trappa hans.

Den tidligere fotballstjernen hadde et turbulent ekteskap med Sheryl Gascoigne (48) fra 1996 til 1999. De fikk sønnen Regan sammen, og Gazza adopterte konas to barn fra et tidligere ekteskap, Mason og Bianca.

Til Mirror forteller han at det siste tilbakefallet til gamle vaner bare er et lite hinder på veien mot full rehabilitering.

- Da jeg ble utskrevet fra sykehuset var noe av det første jeg gjorde å ringe barna mine og si «hei, det er pappa. Det går bra med meg». Og med én gang sa de at de var stolte av meg fordi jeg hadde oppsøkt hjelp å raskt, sier Paul Gascoigne til avisen. 

NY GIV: Etter et detox-opphold på sykehuset kom Gazza hjem til Poole i Dorset tirsdag.  Foto: Splash News/ All Over Press
NY GIV: Etter et detox-opphold på sykehuset kom Gazza hjem til Poole i Dorset tirsdag. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Nå er «Twilight»-stjernens nye flamme avslørt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.