- Jeg dro med ambulansen av fri vilje

Skandalestjernen Paul Gascoigne visste at han måtte på sykehus for å kunne slutte å drikke.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballstjernen Paul Gascoigne (47), også kjent som «Gazza», har tidligere slitt med alkohol- og narkotikaavhengighet i en årrekke, og forrige uke fikk han et tilbakefall.

Bildene av en svært medtatt Gazza som blir hentet av en ambulanse utenfor huset sitt i Poole vakte stor oppsikt - det samme gjorde videoen av at han tar seg en røykepause på sykehuset.

Nå oppklarer imidlertid 47-åringen selv omstendighetene rundt turen til sykehuset, som kom i kjølvannet av at han sprakk etter over syv måneder som edru.

- De siste dagene har vært tøffe. Da jeg fikk øye på ambulansen, visste jeg at jeg måtte sette meg inn.

- I fortiden har jeg vært på fylla i flere dager, uker, måneder i strekk. Denne gangen hadde jeg bare drukket i noen få timer, men jeg visste at hvis jeg dro på sykehuset ville jeg komme meg gjennom det og bli OK igjen, forklarer han til den britiske avisen Mirror.

Vil bli edru for godt

Nå har den tidligere Tottenham-stjernen tilbragt noen dager på sykehuset for en avrusning.

- Jeg vet at jeg kan overvinne dette. Jeg er alkoholiker, så jeg tar én dag om gangen, men jeg skal klare det. Det er jeg fast bestemt på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer