- Jeg driver veldig mye dank

Henriette Lien hater å ha dårlig tid.

DRIVER DANK: Tidligere skuespiller og danser, og nåværende programleder Henriette Lien hater å ha dårlig tid. De mest interessante tingene oppstår gjerne når man ikke gjør noe spesielt, mener hun. Her er hun avbildet ved Edderkoppen teater i Oslo f Foto: SCANPIX
DRIVER DANK: Tidligere skuespiller og danser, og nåværende programleder Henriette Lien hater å ha dårlig tid. De mest interessante tingene oppstår gjerne når man ikke gjør noe spesielt, mener hun. Her er hun avbildet ved Edderkoppen teater i Oslo f Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske kjendisen Henriette Lien (41) har en fortid som både profesjonell danser og skuespiller. Nå er hun å se som programleder for TV3s «Fangene på fortet» sammen med Daniel Franck, og å høre som medprogramleder i Radio Norges «Morgenklubben med Loven og co».

Men selv om den søte tobarnsmoren er vant til å ha mange jern i ilden, hater hun å ha dårlig tid. Derfor lever hun etter et helt eget tidsskjema, der rikelig med ekstra tid er med i beregningen.


- Folk skal alltid skynde seg sånn. jeg tenker: «Men slapp nå av da, mennesker». Jeg har aldri likt å stresse, forklarer hun til Dagbladet Søndag.

Den tidligere «Hotell Cæsar»-stjernen mener nemlig at det er viktig å ha mulighet til å gi av tiden sin, spesielt siden hun har barna Selma (3) og Casper (10).

Ifølge Henriette Lien er både hun og familien «veldig gode på å henge» og «driver veldig mye dank». For det er når man tar seg tid til å ikke gjøre noe spesielt at de spesielle tingene ofte skjer, sier hun.

- Typisk hvis det bare er jeg og kjæresten min, så kan en av oss si «åh, jeg må fortelle deg noe». Og så, før vi skjønner bæret, er det plutselig mørkt både ute og inne i huset fordi vi plutselig har snakket i mange timer. Jeg tror jeg ville følt meg veldig sårbar hvis det skulle skjedd noe hele tida for at jeg skulle ha det bra, påpeker hun overfor Dagbladet Søndag.

Bedagelige Henriette Lien kan du se som programleder i «Fangene på fortet» som sendes på TV3 søndager kl. 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var utrolig enkelt  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer