- Jeg driter i Petter Northug

Jesper Modin nekter å la seg knekke av Petter Northug.

GIKK FORBI: Jesper Modin sprakk, derfor fikk ikke Petter Northug den hjelpen han håpet på¨fra våre blågule naboer. Foto: Scanpix
GIKK FORBI: Jesper Modin sprakk, derfor fikk ikke Petter Northug den hjelpen han håpet på¨fra våre blågule naboer. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Den svenske skistjernen Jesper Modin (22) fikk mildt sagt gjennomgå av Petter Northug (25) etter skisprinten, der Modin og Emil Jönsson var de største favorittene til å ta gullet. Svenske Modin gikk seg derimot stokk stiv på den nest siste etappen.

En mør svenske gjorde oppgaven enda tøffere for Petter Northug å tette luken til ledende Finland.

- Det er synd for meg at Modin var så dårlig. Jeg trodde han ville ha medalje, men det ville han ikke. Så jeg ble tvunget til å gå forbi, sa Northug på den internasjonale pressekonferansen etter rennet.

Sent onsdag kveld hadde Modin ristet av seg i hvert fall litt av skuffelsen over å ha ruinert de svenske gullsjansene. Men ifølge Dagbladet ble 22-åringens humør slett ikke bedre da han fikk høre hva hans norske konkurrent sa om ham.

- Sa han det? Jaja, jeg skiter i hva Petter sier. Han får stå for snakkingen. Jeg har fokus på skigåeingen, sier han til Dagbladet.

Svensken legger ikke skjul på at han synes Petter Northug opptrer nedlatende.

- Ja, det er jo det. Men jeg kjenner ikke Petter og vet ikke hva han står for. Denne dagen hadde ikke vært jättetrevligt fra før. Men heldigvis har Emil Jönsson vært en god støtte for meg, for jeg er veldig lei meg for at jeg ødela en god medaljesjanse for ham, erkjenner Jesper Modin til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dropper ikke Northug etter dette