SKINNET: Solange har barbert av seg alt håret, og driter i hva folk synes om det.
SKINNET: Solange har barbert av seg alt håret, og driter i hva folk synes om det. Vis mer

- Jeg driter i hva dere synes!

Solange Knowles har barbert av seg alt håret, og trives med det...

SEHER.NO: Beyoncé Knowles lillesøster Solange (23) har tidligere sagt at hun er lei av å sammenlignes med sin superstjernesøster.

Og nå har hun gått drastisk til verks for å endre det.

Popstjernen har nemlig barbert av seg alt håret, og viste stolt frem sin nye frisyre da hun fulgte sønnen Daniel til skolen torsdag denne uken.

Frisyren har naturlig nok fått amerikanske medier til å spekulere voldsomt i om 23-åringen ønsker å endre imaget sitt, så hun kommer ut av søsterens skygge.

Men på sin Twitter-side skriver Solange at hun kun har gjort det for seg selv, og at hun er lei alle ryktene om henne og søsteren, skriver Justjared.com.

- Hør her, hvis jeg ville gjøre et poeng ut av dette, hadde jeg lagt ut bilder selv. Jeg skulle følge sønnen min til skolen. De idiotiske paparazziene tok bildene. Jeg har hatt håret slik i flere uker nå. Jeg var IKKE inspirert av noen andre enn meg selv. Jeg har gjort dette flere ganger før, én gang da jeg var 16 og én gang da jeg var 18, skriver hun.

23-åringen bryr seg heller ikke om hva andre måtte mene om hennes nye sveis.

- Jeg har ikke brydd meg før, og jeg bryr meg ikke nå. Jeg trenger ikke deres oppmerksomhet. Jeg ønsket bare å frigjøre meg fra de restriksjonene svarte kvinner ofte har når det gjelder håret sitt, skriver hun.

Hva synes du om Solanges nye frisyre? Stem oppe til høyre!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Solange lurte døden