- Jeg drikker for mye

Overraskende innrømmelse fra Oscar-nominerte George Clooney.

<strong>OSCAR-NOMINERT:</strong> George Clooney spilte hovedrollen i og regisserte filmen «The Descendants», som er nominert til flere priser under årets Oscar-utdeling. Foto: FIlmweb
OSCAR-NOMINERT: George Clooney spilte hovedrollen i og regisserte filmen «The Descendants», som er nominert til flere priser under årets Oscar-utdeling. Foto: FIlmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: George Clooney (50) kan glede seg over strålende tilbakemeldinger både fra publikum og kritikere over sin nyeste film «The Descendants» - noe som også har ført til Oscar-nominasjoner for blant annet «beste film» og «beste mannlige hovedrolle».

Men i et intervju med bladet Hollywood Reporter avslører Clooney at filmstjerne-livet ikke er så idyllisk som mange tror.

Clooney hevder han ofte føler seg ensom.

De som sier at de ikke føler seg ensomme fra tid til annen, lyver. Som regel blir man aldri så ensom som når man er ute i offentlige sammenhenger. Man nyter det ikke på samme måte som alle andre.

Clooney - som nå dater modellen og tidligere fribryter Stacey Keibler - avslører at han til tider også drikker for mye.

- I perioder hender det at jeg drikker for mye. Jeg elsker å drikke og det har skjedd at det har gått fra sosiale sammenhenger til å drikke midt på natten uten noen spesiell grunn. Da stopper jeg. Nå har jeg ikke drukket alkohol siden nyttårsaften.

Filmstjernen - som også har gjort suksess som regissør - sier han også sliter med å få nok søvn, fordi han våkner flere ganger om natten.

- Jeg våkner minst fem ganger hver natt. Skrur jeg av TVen begynner jeg å tenke, og når jeg først begynner med det, sliter jeg med å sovne, sier han til Hollywood Reporter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er årets Oscar-nominerte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer