Jennifer Lawrence:

- Jeg drepte nesten en fyr med rumpa mi

Skuespilleren avslørte pinlig historie. 

KOM MED AVSLØRING: Skuespiller Jennifer Lawrence skapte fullt drama da de filmet inn filmscene på Hawaii. Foto: NTB scanpix
KOM MED AVSLØRING: Skuespiller Jennifer Lawrence skapte fullt drama da de filmet inn filmscene på Hawaii. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Da skuespiller Jennifer Lawrence (26) gjestet det britiske talkshowet «The Graham Norton Show» fredag, kom hun med en spesiell avsløring.

Det var programleder Graham Norton som oppfordret henne til å fortelle en historie fra da hun spilte inn en «The Hunger Games»-scene på Hawaii.

Lawrence spiller rollen som Katniss Everdeen i de populære filmene.

Tydelig pinlig berørt fortalte hun om den dramatiske opplevelsen.

- Vi filmet på Hawaii, og der var det noen hellige steiner. Man skal ikke sitte på dem, men jeg hadde hatt på meg våtdrakt hele dagen... Vel, Gud de steinene var så gode for å klø seg på rumpa, sa hun mens publikum i salen lo.

- Den ene steinen ble løs. Den trillet nedover fjellet og drepte nesten lydmannen vår. Det var en stor dramatisk greie, fortalte hun, ifølge Contactmusic.

Saken fortsetter under videoen.

- Jeg var skikkelig forelsket i deg

Dette er ikke første gang den berømte Hollywood-stjernen kommer med avsløringer på TV.

Da hun i fjor gjestet talkshowet «Late Night with Seth Mayers», røpet hun overfor TV-verten, Seth Mayers (42), at hun tidligere var forelsket i ham.

- Du vet sikkert dette allerede for jeg har fortalt det til alle i NBC. Da jeg gjorde Saturday Night Live for noen år siden, og du jobbet der, så var jeg skikkelig forelsket i deg, røpet hun.

Kjedelig kjærlighetsliv

Oscar-vinneren har heller ikke lagt skjul på at hun har hatt et trøblete kjærlighetsliv.

- Jeg har ikke blitt berørt av en mann på lang tid.. Det er veldig trist, sa hun til TV-programmet Extra tidligere i år, ifølge Contactmusic.com.

Noen måneder tidligere klaget hun også på at hun aldri blitt bedt på date under et intervju med Vogue.

- Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld. Gutter er så slemme mot meg. Jeg vet hvor det kommer fra; de prøver å etablere dominanse, men det sårer følelsene mine. Jeg er bare ei jente som vil at du skal være snill mot meg, avslørte hun.

JENNIFERS NYE FLAMME: Den kjente regissøren Darren Aronofsky blir nå koblet til Jennifer Lawrence. Her er han avbildet sammen med Natalie Portman, som spilte hovedrollen i filmen hans «Black Swan», på Toronto filmfestival i september. Foto: Ap/ NTB scanpix
JENNIFERS NYE FLAMME: Den kjente regissøren Darren Aronofsky blir nå koblet til Jennifer Lawrence. Her er han avbildet sammen med Natalie Portman, som spilte hovedrollen i filmen hans «Black Swan», på Toronto filmfestival i september. Foto: Ap/ NTB scanpix Vis mer

Den siste tiden har lykken imidlertid snudd for Oscar-vinneren.

I oktober ble det kjent at hun har funnet lykken med den 21 år eldre «Black Swan»-regissøren Darren Aronofsky (47).

- Jennifer og Darren har prøvd å holde ting rolig og tar det sakte, men de liker egentlig hverandre skikkelig godt, sa en kilde til The Sun ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: - Jeg elsker deg fortsatt