Jessica Simpson:

- Jeg drepte meg selv med alkohol og piller

Artisten åpner opp om misbruket som holdt på å ta livet av henne.

FORTELLER OM MISBRUK: Jessica Simpson skal ha døyvet barndomstraumer med rus. Foto: NTB Scanpix
FORTELLER OM MISBRUK: Jessica Simpson skal ha døyvet barndomstraumer med rus. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jessica Simpson (39) gjorde det stort i popmusikkbransjen på 2000-tallet, og hadde også sin egen tv-serie sammen med sin daværende ektemann Nick Lachey (46). Mot slutten av tiåret forsvant hun imidlertid fra hitlistene, og fikk etter hvert et image som «dum blondine».

Til tross for at musikkarrieren ble lagt på hylla, gjorde Jessica suksess med sitt eget klesmerke «The Jessica Simpson Collection» og har derfor hatt plass i rampelyset fram til i dag.

Åpner opp om misbruk

Nå avslører stjernen i sin nye selvbiografi «Open Book» at hun lenge slet med både rus- og alkoholmisbruk, skriver People. Bakgrunnen skal være at hun ble seksuelt misbrukt som barn. Det skal ifølge henne selv ha startet da hun var seks år.

- Jeg delte seng med datteren til en familievenn. Det begynte med kiling på ryggen, så gikk det over til ting som var ekstremt ukomfortabelt, deler 39-åringen, ifølge en gjengivelse av nettstedet.

Videre forteller Simpson at hun fikk skyldfølelse, og at hun ikke turte å fortelle noe til foreldrene sine før hun var 12 år.

- Etter dette var vi var aldri hos mine foreldrenes venner igjen, men vi pratet heller ikke sammen om hva som hadde skjedd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer