- Jeg drepte ikke kjæresten min

Det er fremdeles uklart om Mindy McCreadys kjæreste tok selvmord eller ble drept.

I DYP SORG: Mindy McCready mistet kjæresten sin under tragiske omstendigheter tidligere denne måneden. Foto: FAME FLYNET
I DYP SORG: Mindy McCready mistet kjæresten sin under tragiske omstendigheter tidligere denne måneden. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For litt over to uker siden kom sjokknyheten om at country-stjernen Mindy McCreadys (37) kjæreste David Wilson var funnet død - bare 34 år gammel.

Wilson ble funnet skutt i parets felles hjem i Heber Springs i Arkansas 13. januar, men dødsårsaken er ennå ikke klargjort.

- Jeg har aldri vært gjennom noe så smertefullt i hele mitt liv. Jeg begynte å skrike da jeg fant ham og ringte 911. Så la jeg meg ned ved siden av ham og tryglet om at han ikke skulle dø fra meg, fortalte McCready i et intervju med Today Show på NBC tirsdag, ifølge RadarOnline.com.

Videre sa sangstjernen at hun er usikker på om kjæresten tok livet av seg selv eller om han ble drept. På direkte spørsmål fra programlederen om det var hun som hadde avfyrt det dødelige skuddet, svarte hun følgende:

- Nei, gode Gud. Han var hele livet mitt. Vi var hverandres liv. Han rørte ikke bare ved hjertet mitt. Han rørte ved sjelen min. Vi var sjelevenner.

Paret hadde vært sammen i rundt to år og ble i fjor foreldre til sønnen Zayne (9 mnd). I tillegg har Mindy sønnen Zander (7) fra et tidligere forhold.

McCready, som blant annet toppet countrylistene i USA med «Guys Do It All The Time» i 1996, har vært forfulgt av skandaler de siste årene.

I mai i 2005 ble eks-kjæresten Billy McKnigh, som er far til hennes eldste sønn, arrestert for drapsforsøk på Mindy. I juli og september samme året prøvde hun å ta sitt eget liv. I 2008 skal hun ha forsøkt å begå selvmord nok en gang før hun dukket opp i TV-programmet «Celebrity Rehab with Dr. Drew».
 
Alkohol- og narkotikaproblemene hennes førte også til at hun i 2010 ble innlagt på sykehus etter mistanke om overdose. I 2011 kidnappet hun sin egen sønn Zander fra foreldrene sine, og etter flere dager ble hun og sønnen funnet i et skap i sitt eget hjem.

Dødsfallet er under etterforskning og de rettsmedisinske testene vil snart avsløre om det dreier seg om selvmord eller drap. McCready har ikke blitt navngitt som en mistenkt i saken.LES OGSÅ: Mindy kidnappet sønnen og gjemte seg i skapet


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer