Mila Kunis og Macaulay Culkin:

- Jeg dreit meg ut

Mila Kunis åpner opp om bruddet med «Alene Hjemme»-stjernen.

FORTELLER OM BRUDDET: Mila Kunis forteller om bruddet fra skuespilleren Macaulay Culkin. Foto: NTB Scanpix
FORTELLER OM BRUDDET: Mila Kunis forteller om bruddet fra skuespilleren Macaulay Culkin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2011 ble det slutt mellom skuespillerparet Mila Kunis (34) og Macaulay Culkin (37), etter åtte år som kjærester.

Siden den gang har de begge gått videre, og Mila er i dag gift med Ashton Kutcher (40), som hun har døtrene Wyatt Isabelle (3) og Dimitri Portwood (1) med, mens Macaulay på sin side er sammen med skuespilleren Brenda Song (30).

Da bruddet ble kjent i 2011 skal de ha holdt det skjult i flere måneder, men i et nytt intervju med Dax Shepard (43) i podcasten «Armchair Expert», letter Mila på sløret om det mye omtalte bruddet fra «Alene Hjemme»-stjernen.

PROFILERT PAR: Mila og Macaulay var et hett par i mange år. Her sammen i 2005. Foto: NTB Scanpix
PROFILERT PAR: Mila og Macaulay var et hett par i mange år. Her sammen i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tilgivelse

34-åringen innrømmer blant annet at hun gjorde flere feil da hun var i 20-årene, og beskriver bruddet som et «forferdelig, forferdelig brudd».

- Jeg dreit meg ut, sier hun.

- Jeg var en dritt i 20-årene og jeg skal være den første som innrømmer det. Det er noe som tok meg lang tid å innse og nå tenker jeg «vet du hva, jeg var en dust», og jeg aksepterer det nå, fortsetter hun.

Videre forteller tobarnsmoren at hun gjorde det slutt på en dårlig måte.

- Det er teit hva jeg gjorde og det er teit hvordan jeg gjorde det. Da jeg fikk være singel sa jeg at «jeg må finne ut hvem jeg selv er». Jeg må genuint finne ut hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, og omgruppere meg som menneske, sier «Bad Moms»-skuespilleren.

På spørsmål fra Dax Shepard om hun har tilgitt seg selv for hva hun gjorde, svarer Mila:

- Vet du hva, det er så lenge siden og jeg føler at nok tid har gått siden den gang. Jeg tror at med så mange felles venner, så har alle på en måte tilgitt alle for det som skjedde.

Saken fortsetter nedenfor.

- JEG HAR FORTSATT MARERITT OM HAN SKALLA FYREN: I den første episoden av en ny web-TV-serie, produsert av Jack Dishel, er Culkin tilbake i rollen som Kevin Mc Callister fra «Hjemme alene»-filmene. Video: Jack Dishel Vis mer Vis mer Vis mer

Privatliv

At Mila Kunis åpner opp om tidligere forhold eller kjærlighetslivet sitt i det hele tatt, skjer heller sjeldent. Den berømte skuespilleren verner nemlig godt om privatlivet.

Hun og ektemannen Asthon Kutcher møttes for første gang i det populære programmet «That '70s Show», som hadde sin siste episode i 2006.

Samtlige av skuespillerne som medvirket, ble stjerner over natta, og de var ofte å se på den røde løperen og ved offentlige arrangementer.

Mila og Ashton har imidlertid forsøkt å holde en lav profil i rampelyset, og har ifølge Daily Mail ikke vist seg sammen på den røde løperen på over 17 år.

Da de i desember i fjor endelig stilte sammen på den røde løperen igjen, i forbindelse med Breakthrough Prize Awards, ofte omtalt som Oscar-utdelingen for forskning, var det altså for første gang siden en gang i 2000, da de var sammen på rød løper i forbindelse med «That '70s Show».

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSFORELDRE: Mila og Ashton er lykkelig gift og har to barn sammen. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSFORELDRE: Mila og Ashton er lykkelig gift og har to barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret så tilsynelatende svært komfortable ut foran kameralinsene, hvor de spøkte og lo med hverandre.

Hva som er årsaken til at skuespillerduoen først viste seg sammen i desember, er ikke kjent. Bildene har imidlertid vakt stor oppsikt, og en rekke amerikanske medier har omtalt den sjeldne opptredenen.

LES OGSÅ: Bekrefter brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer