- Jeg drakk tre shot før sexscenen

Margot Robbie måtte roe nervene før hun gikk til sengs med kjekkasen Leonardo DiCaprio på film.

AVKLEDD: Margot Robbie deler flere hete øyeblikk med 16 år eldre Leonardo DiCaprio i kinosuksessen "The Wolf of Wall Street". Foto: Supplied by LMK/All Over Press
AVKLEDD: Margot Robbie deler flere hete øyeblikk med 16 år eldre Leonardo DiCaprio i kinosuksessen "The Wolf of Wall Street". Foto: Supplied by LMK/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den australske skuespilleren Margot Robbie (23) har tidligere spilt i TV-serier som «Neigbours» og «Pan Am». Men etter at hun dro i land rollen som Leonardo DiCaprios (39) kone i kinoaktuelle «The Wolf of Wall Street» har hun virkelig fått fart på karrieren.

- Jeg klymer meg fremdeles i armen. Jeg føler meg utrolig beæret over å være en del av denne filmen. Og det var helt fantastisk å jobbe med Leo, forteller hun til People.com.

- Han har alltid vært favorittskuespilleren min, og ble som en storebror for meg. Han tok meg under vingene sine og passet på meg.

I filmen er det en dampende het sexscene mellom Robbie og DiCaprio, og 23-åringen innrømmer det ikke er det letteste hun har vært med på.

- Jeg drakk tre shot tequila klokka ni om morgenen for å roe nervene. Det hjalp, forteller den blonde skjønnheten til Celebuzz.com.

Om kyssescenene med Leonardo, som vant en Golden Globe for sin prestasjon i filmen, forteller hun følgende:

- Alle venninnene mine har spurt meg ut om hvordan det var å kysse ham. Jeg fortalte dem at alt jeg vet er at måten han kysser på film er veldig bra. Da ble de fortvilet. De ville at jeg skulle si det hadde vært romantisk og at det var fyrverkeri. Det var det ikke. Det tok 17 timer å spille inn scenene og det var svett og varmt, sier hun til People.

Under innspillingen av filmen i 2012 gikk det flere rykter om at kjemien mellom Leonardo og Margot var så god at de også hadde et forhold etter at kameraene var slått av.

LES OGSÅ: Carew festet med DiCaprio