- Jeg drakk øl som fireåring

David Arquettes alkoholproblemer startet tidlig.

UTE FRA AVVENNING: Filmstjernen David Arquette avslører nå at han begynte å drikke hyppig da ekteskapet med skuespillerkollega Courteney Cox røk. Nå har han imidlertid vært edru siden 29. desember. Foto: All Over Press
UTE FRA AVVENNING: Filmstjernen David Arquette avslører nå at han begynte å drikke hyppig da ekteskapet med skuespillerkollega Courteney Cox røk. Nå har han imidlertid vært edru siden 29. desember. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det har vært noen tøffe måneder for «Skrik»-stjernen David Arquette (39) etter at det i oktober ble kjent at han og kona, Courteney Cox (46), skulle skilles.

Etter jul bestemte skuespilleren seg for å søke hjelp og legge seg inn på avvenning ved Betty Ford-klinikken på grunn av sine alkoholproblemer.

Nå er 39-åringen imidlertid ute fra avvenningsklinikken, og i et intervju med Oprah Winfrey (57) forteller han ifølge Us Magazine at han begynte å drikke svært tidlig.

- Jeg smakte øl for første gang da jeg var fire år. Jeg var i kjelleren med faren min og jeg bare tok den og drakk den. Og jeg husker det. Det er ett av mine tidligste minner, sier han til talkshowverten.

Videre forteller stjernen at han fikk tak i narkotika som åtteåring.

- Jeg begynte å drikke seriøst da jeg var rundt 12 år. Jeg stjal pot fra faren min da jeg var åtte år.

Til Oprah innrømmer Arquette at han begynte å drikke mye etter bruddet med Cox i oktober, og at han blir gal når han får i seg alkohol.

- Jeg har drukket mye. Men jeg vil ikke gå inn på det igjen, fordi det er virkelig en traumatisk, personlig ting. Alle er bekymret for meg. Når jeg drikker, blir jeg gal.

Det skal ha vært filmstjernesøsteren, Patricia Arquette, og den fraseparerte kona som oppfordret ham til å legge seg inn på avvenningsklinikken.

- Jeg kom tilbake fra Miami og hadde tatt en liten lur. Jeg våknet opp og Patricia og Courtney sto ved sengen min. Courntey hadde en kopp kaffe. Jeg sa noe som: «Hva gjør dere to her sammen?» Men jeg visste det allerede.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sammenbruddet var en spøk