- Jeg drakk mer og mer

Al Pacino advarer unge skuespillere mot berømmelse.

ALKOHOLPROBLEM: Tidlig i karrieren ble alkohol et stort problem for Al Pacino som fikk hjelp av støttegruppen Anonyme Alkoholikere.  Foto: FameFlynet
ALKOHOLPROBLEM: Tidlig i karrieren ble alkohol et stort problem for Al Pacino som fikk hjelp av støttegruppen Anonyme Alkoholikere. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Al Pacino (73) er kjent som en av verdens mest berømte skuespillere, men det var ikke alltid like lett å takle all oppmerksomheten.

Rett før det store gjennombruddet døde moren hans Rose og stjernen følte han ikke hadde noen å støtte seg til. Det førte til at Pacino brukte alkohol for å takle den store forandringen i hverdagen. 

- Jeg drakk mer og mer. Først var det en del av skuespillerkulturen, der det er vanlig å drikke. Det kan føre til andre ting, som en nedadgående spiral. Jeg var innom anonyme alkoholikere, sier han til avisen The Sun.  

Flere unge stjerner sliter med all oppmerksomheten i rampelyset og utvikler usunne alkoholvaner, men Pacino anbefaler dem å finne noen å støtte seg til. 

- Jeg håper unge mennesker har et støttende system i livet som gjør at de kan håndtere berømmelsen, men jeg hadde ikke noe slikt.  

Pacino er kjent for sine roller i mafiafilmer og fikk sitt store gjennombrudd som Michael Corleone i «Gudfaren»-trillogien. Han har også spilt i andre klassikere som «Scarface», «Donnie Brasco» og «Dog Day Afternoon».

LES OGSÅ: Storsjarmøren eldes med stil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer