GIR SEG.: Chantelle er kjent som en av Londons ivrigste partypiker. Nå har hun bestemt seg for å gi seg som glamourmodell, og ønsker å få en sunnere livsstil.  Foto: All Over Press
GIR SEG.: Chantelle er kjent som en av Londons ivrigste partypiker. Nå har hun bestemt seg for å gi seg som glamourmodell, og ønsker å få en sunnere livsstil. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg drakk 12 liter vann om dagen

Glamourmodellen Chantelle Houghton slet med bulimi...

SEHER.NO: Glamourmodellen Chantelle Houghton (25) ble superstjerne i Storbritannia da hun deltok - og vant - "Celebrity Big Brother" i 2007.

Kort tid etter skaffet hun seg enda mer oppmerksomhet, da hun giftet seg med Samuel Preston og skilte seg etter kun ti måneder, før hun så opererte brystene fra en størrelse 70 B til en svimlende 70 F.

Men puppene er ikke det eneste Chantelle har prøvd å forandre.

Nylig kunne imidlertid glamourmodellen avsløre at hun lenge har hatt komplekser i forhold til kropp og utseende, og at hun slet med alvorlige spiseforstyrrelser etter skilsmissen fra Preston, skriver Daily Mail.

25-åringen raste ned i vekt og forteller at hun drakk opp mot 12 liter vann om dagen for å holde sulten i sjakk.

- Jeg har hatt en konstant kamp med vekten min og jeg har alltid hatt problemer med det. Jeg har forsøkt hver diett som finnes, men jeg vet at det viktigste er å spise sunt og trene, for det er det eneste som fungerer. Jeg vet at jeg ser bedre ut med former, men likevel presset jeg meg selv. Jeg vet at jeg ikke så sunn ut, og jeg har aldri lyst til å bli så tynn igjen, sier hun om den tunge tiden.

Ifølge Chantelle ble hun så opptatt av slanking at hun utviklet bulimi.

- Jeg fikk meg selv til å kaste opp mye, så maten kom jo bare rett ut av meg igjen. Jeg var helt besatt fra det sekundet jeg våknet opp om morgenen, til jeg gikk og la meg om kvelden. Jeg passet hele tiden på hva jeg spiste, og mat var konstant i tankene mine. Jeg drakk nærmere åtte en og en halv-litere med vann hver dag, for vannet fylte magen, forteller hun.

Nå har Chantelle bestemt seg for å avslutte glamourmodellkarrieren, og planlegger å holde seg unna nakenfotografering i fremtiden.

- Jeg hatet det egentlig, for det fikk meg til å føle at jeg spilte et slags spill. Jeg likte ikke all poseringen. Jeg følte at det ikke var helt meg, det å kle av meg. Det var fælt. Jeg var på helt feil vei. Det var en stor tabbe. Folk fortalte meg bestandig at jeg måtte gå ned i vekt, jeg mistet til og med menstruasjonen i et helt år, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Skilt på 90 sekunder