- Jeg dolket henne ikke i ryggen

Farmen-deltagerne snakker ut etter TV-dramaet.

RØK UT: Lørdag var det klart Karin Jonassen måtte forlate Farmen-øya. Foto: TV 2
RØK UT: Lørdag var det klart Karin Jonassen måtte forlate Farmen-øya. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Tone Gudrun Fjalestad har den siste uka fått et gryende vennskap til Karin Jonassen (24), som av mange andre på Farmen-gården oppfattes som falsk og en som bedriver et skittent spill.

Denne uka har Tone Gudrun begynt å skjønne at hun kanskje er i ferd med å bli rundlurt av det som liksom skal ha blitt hennes nye venninne. 

Min største konkurrent 
Mandag ble Tone valgt til førstekjempe av storbonden Silje. I lørdagens program ble det klart at Tone valgte Karin Jonassen til andrekjempe. Og det var Karin som måtte forlate øya.

- Jeg hadde ingenting å tape ved å møte Tone Gudrun til tvekamp, hun var min største konkurrent og en verdig vinner. Når jeg først skulle tape, er det bra at det var mot henne, sier Karin til Seher.no

- Hva tenker du - i ettertid - om dramaet som har oppstått mellom deg og flere av de andre deltagerne de siste ukene?
 
- Nå i ettertid har jeg ledd av hele episoden, men der og da synes jeg det var urettferdig. Jeg dolket ikke Tone i ryggen. Jeg har aldri spilt et spill, det har aldri vært taktikk inne i bildet. Og jeg gikk ikke bak ryggen hennes. Jeg har god samvittighet, sier hun til Seher.no.


Tvil
Og trekantdramaet slutter ikke med dette. Karin Jonassen (24) har denne versjonen av hva som skjedde i naustet.

  - Jeg og Simon sto i naustet da Silje kom. Silje sa at hun var i tvil om hvem hun skulle velge, og at hun egentlig hadde bestemt seg for å velge meg, men at hun ville få fellesskapet imot seg ved å velge velge slik. Det eneste jeg fortalte henne var at jeg var innstilt på å bli valgt til førstekjempe. Jeg har aldri overtalt henne til noe, sier hun til Seher.no
 
Så meg ikke i øynene

Tone Gudrun Fjalestad forteller at hun stod mellom påstandene til Karin på den ene siden, og Silje Trosten Johnsen og Eirik Fønstelien sin på den andre.

- Jeg ville fronte Karin selv. Da jeg sto sammen med henne, kommer også Lillian gående og sier til Karin at "Dette blir litt mye, Karin. Jeg håper du kan stå for dette i mars", mener Tone Gudrun.
 
- Deretter veik Karin litt unna, hun gikk til utedoen. Hun turte ikke engang se meg i øynene. Jeg sa til henne at jeg da fikk gå å spørre Silje hva som egentlig ble sagt, men da snudde hun seg - og fikk et ansiktsuttrykk som vitnet om dårlig samvittighet, sier hun.


Med hengende hode sa hun at "Ja, du får snakke med hvem du vil, du".
 
- Jeg har aldri hatt sterke motforestillinger mot Karin, men det som er sikkert er at hun får mennesker rundt seg til å falle for dem. Og mitt regnestykke er at hun fikk panikk i forhold til det at hun kunne blitt valgt som førstekjempe av Silje. Silje mener at hun "solgte meg for 30 sølvpenger", fortsetter hun.
 
- Til slutt valgte jeg å stole på Silje og Eirik, sammen ble de for meg troverdige.

Tidligere denne uka kunne Seher.no avsløre at årets «Farmen»-deltagere prøvde å lure TV 2, da de sist uke forsøkte å bruke tvekampen som en måte å få sendt hjem Vibeke på, som uansett ville hjem. Spillet ble avslørt før den ble satt hundre prosent ut i livet. 

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


 
LES OGSÅ:  Hun fikk fullstendig panikk