Gary Busey:

- Jeg døde på operasjonsbordet

Gary Busey hevder han ble erklært død etter en operasjon. Så kom han brått tilbake.

OVERRASKER: Skuespiller Gary Busey hevder han døde på operasjonsbordet i 1988. Her med tidligere «Baywatch»-stjerne Donna D'Errico. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKER: Skuespiller Gary Busey hevder han døde på operasjonsbordet i 1988. Her med tidligere «Baywatch»-stjerne Donna D'Errico. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Gary Busey (75) gjorde det stort på midten av 1970-tallet, da han blant annet ble nominert til en Oscar for sin rolle i «The Buddy Holly Story». Totalt har han spilt i over 150 filmer gjennom karrieren, og er fortsatt aktiv foran kameraene.

Han er i disse dager muligens best kjent som realitydeltaker, og har blant annet vært med i «Celebrity Big Brother».

En hendelse den 4. desember i 1988 kunne derimot ha snudd alt på hodet. Den 75 år gamle skuespilleren var nemlig involvert i en motorsykkelulykke, hvor han krasjet. Han hadde ikke på seg hjelm, og fikk alvorlige hodeskader. Det var lenge fryktet at han ville få permanente hjerneskader.

Omringer av «engler»

Før den tid måtte han inn på operasjonsbordet akutt, slik at legene kunne berge livet hans. I et nytt intervju med The Guardian hevder Hollywood-stjernen nå at han faktisk døde på operasjonsbordet for 32 år siden.

- Jeg var utsatt for en ulykke på en Harley-Davidson. Jeg kjørte uten hjelm, traff kantsteinen med hodet først, fikk kraniebrudd, døde etter en hjerneoperasjon og endte på den andre siden - den «åndelige verdenen» siden, hvor jeg fikk informasjon. Og så kom jeg tilbake, sier han i det oppsiktsvekkende intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer