Crystal Hefner:

- Jeg døde nesten

Playboy-stjernen Crystal Hefner snakker ut om skrekkopplevelsen på operasjonsbordet.

SNAKKER UT: Crystal Hefner la seg under kniven i fjor høst. Det gikk nesten galt. Foto: Mediapunch / REX / Shutterstock / NTB
SNAKKER UT: Crystal Hefner la seg under kniven i fjor høst. Det gikk nesten galt. Foto: Mediapunch / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er åtte år siden livet til Crystal Hefner (34) ble snudd på hodet, da hun på nyttårsaften i 2012 giftet seg og ble den tredje kona til Playboy-kongen Hugh Hefner.

Men veien til ekteskapet var ikke bare enkel. Duoen forlovet seg for første gang i desember 2010, men bare fem dager får bryllupet skulle stå, avlyste 34-åringen bryllupet.

De to fant imidlertid tilbake til hverandre året etter, giftet seg som nevnt i 2012, og holdt sammen til Hugh gikk bort i 2017, 91 år gammel. Etter ektemannens bortgang har Crystal delt flere bilder av ham i sosiale medier, ofte med påfølgende lovord om ham.

Blodtap

Det er også i sosiale medier hun denne uken letter på sløret om skrekkopplevelsen på operasjonsbordet i fjor høst.

Tidligere har Playboy-stjernen fortalt at hun i 2016 fikk fjernet brystimplantatene, etter å ha fått dem operert inn åtte år tidligere. Da hun i høst la seg under kniven på ny, gikk det nesten galt.

OPERERT: «Ex on the beach»-deltaker Ariel Søyland forteller om rumpeoperasjonen hun tok før reality-deltakelsen. Video: Rød Løper Vis mer

Sammen med et bilde av seg selv med store deler av overkroppen dekket av bandasje, forteller 34-åringen at hun skulle få fett overført til brystene da hun nesten mistet livet.

«Jeg mistet halvparten av blodet i kroppen, og endte opp på sykehuset og måtte få blodoverføring», skriver hun på Instagram til sine over tre millioner følgere.

Videre kommer det frem at hun sakte, men sikkert har kommet seg på bena igjen. Hun påpeker også at hun prøver å være så naturlig som mulig etter at hun fikk brystimplantatene fjernet for snart fem år siden.

«Jeg burde ha lært leksa mi den første gangen, men det virker som at universet fortsetter å prøve deg til du lærer leksa di», fortsetter hun.

ENKE: Hugh og Crystal Hefner var gift fra 2012 til hans bortgang i 2017. Foto: Charley Gallay / AFP / NTB
ENKE: Hugh og Crystal Hefner var gift fra 2012 til hans bortgang i 2017. Foto: Charley Gallay / AFP / NTB Vis mer

- Helt fortvilet

Da hun fjernet implantatene i 2016 fortalte hun at hun var lykkeligere og sunnere, og at hun skulle bruke året på å ta tilbake helsen og omfavne og elske seg selv som hun er.

Dagen før hadde 34-åringen delt et bilde av seg selv i sykesengen, både på Instagram og Facebook, hvor hun i et langt innlegg forklarte at silikonpuppene hadde gjort livet hennes til et helvete.

«Brystimplantatene forgiftet meg langsomt. Jeg ble intolerant for mat og drikke, fikk uforklarlige ryggsmerter, hadde konstant nakke- og skuldersmerter, kognitiv dysfunksjon (hjernetåke, hukommelsestap), dårlig hårvekst, invalidiserende tretthet, brennende blæresmerter, dårlig immunitet, tilbakevendende infeksjoner og problemer med skjoldbruskkjertelen og nyrene», skrev hun blant annet i innlegget.

Vis mer

De mildeste symptomene startet allerede flere år tidligere, og Crystal fortalte at hun måtte avlyse avtaler og modelloppdrag, og at hun sluttet å trene.

«Det har vært dager i 2016 da jeg ikke klarte å komme meg ut av sengen. Jeg har vært helt fortvilet fordi livet fortsatte rundt meg uten at jeg kunne delta», delte hun.

KOMMENTARENE STRØMMET INN: Sophie Elise delte bilde av at hun hadde fjernet silikonen. Responsen var overraskende. Reporter: Thea Hope / Video og edit: Kine Falch Vis mer

Crystal begynte derfor å gjøre sin egen research som resulterte i at hun valgte å fjerne silikonen - det anget hun ikke et sekund på.

«Øyeblikkelig forsvant nakke- og skuldersmertene mine, og jeg kunne puste mye bedre. Implantatene brukte åtte år på å gjøre meg syk, så jeg vet at jeg ikke vil bli hundre prosent frisk over natten», skrev hun videre, samtidig som hun oppfordret andre mot å legge seg under kniven.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

LES OGSÅ: Var hjemme hos Hollywood-stjernen: - Spydde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer