AVHENGIG: Heidi Montag skal være avhengig av plastisk kirurgi og tok ti operasjoner på én dag. Foto: All Over Press
AVHENGIG: Heidi Montag skal være avhengig av plastisk kirurgi og tok ti operasjoner på én dag. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg døde nesten

"The Hills-stjernen overlevde knapt den kosmetiske operasjonen.

Publisert
SEHER.NO: Heidi Montag var nær døden etter kosmetisk kirurgi, avslører hun i et intervju med Access Hollywood.

- Jeg døde nesten etter operasjonen, sier realitystjernen.

- Jeg tok altfor mye Demerol, akkurat som Michael Jackson, og jeg hadde kun fem åndedrag per minutt, noe som tilsier at jeg praktisk talt var død. Jeg lå på en avdeling hvor sykepleierne måtte holde øye med meg, innrømmer hun.

Dr. Frank Ryan, den plastiske kirurgen som gjorde inngrepet, kan fortelle Access Hollywood, at disse opplysningene er helt ukjente for han.

- Så vidt jeg vet, stemmer ikke dette, sier kirurgen.

Kunne endt i tragedie
- Det oppsto en krisesituasjon, og sykehuspersonalet måtte gi meg oksygenmaske og tilbakekalle kirurgen, påstår den kroppsfikserte 24-åringen.

- Jeg aner ikke hvor hun har fått den informasjonen fra, men hun må ha blitt feilinformert, hevder Dr. Ryan.

Realitystjernen forteller Access Hollywood at hun, til tross for ryktene, ikke er avhengig av kosmetisk kirurgi, men at hun ikke akkurat er en motstander av inngrepene heller.

- Jeg elsker, og setter virkelig pris på kirurgiformen og vitenskapen som ligger bak, forklarer hun.

Og legger til:

- Vi er utrolig heldige som har tilgang til plastiske operasjoner. Vi ligger veldig langt foran i tid. Om Kleopatra hadde levd i dag, er jeg sikker på at hun ville hatt trippel D (red.anm. BH størrelse).

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stallone brakk nakken

 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer