ELSKER NATUREN: Til tross for nær døden-opplevelsen nekter Jared Leto å gi seg med fjellklatringen. Foto: NTB Scanpix
ELSKER NATUREN: Til tross for nær døden-opplevelsen nekter Jared Leto å gi seg med fjellklatringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jared Leto:

- Jeg døde nesten nylig

Hollywood-stjernen holdt på miste livet da han snublet under en klatretur.

(Seoghør.no): I tillegg til å være en dyktig skuespiller og artist har også Jared Leto (45) et helt spesielt forhold til fjellklatring.

Så ofte han har anledning pakker han sammen sakene sine og drar for å finne ro og utforske naturen.

Nå avslører kjekkasen, som besøkte Norge i 2013, at han i vinter var i ferd med å miste livet mens han var på klatretur i California.

Da han nærmet seg utsiktspunktet Taft Point i nasjonalparken Yosemite holdt han nemlig på å snuble over kanten.

- Jeg døde nesten nylig. Det har vært nære på et par ganger i livet mitt, forteller han til magasinet ES, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter nedenfor.

Anyone wanna come climbing? 🐒

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Nær døden-opplevelsen fikk «Suicide Squad»-stjernen til å tenke nøye over livet sitt.

- Da jeg var i Yosemite og hang fra Taft Point, som er rundt 900 meter over bakken, så jeg ut over dalen... Jeg husker jeg hadde en veldig direkte samtale med meg selv. Om hva? Om hvor farlig det er å miste sinnet sitt og hvor viktig det er å bevare det for å overleve. Det var for å holde meg så rolig som mulig, forklarer han videre.

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Til tross for at Leto kunne ha dødd, så har han ikke gitt opp lidenskapen for klatringen.

- Å klatre gir deg en dyp, introspektiv samtale med deg selv om dine egne begrensninger og evner. Det er mye suksess og feiling involvert. Man lærer utrolig mye. Jeg er helt forelsket i klatring, innrømmer han til bladet.

I intervjuet avslørte også Oscar-vinneren at han ikke har en stor vennekrets, men at han anser skuespillerkollega Leonardo DiCaprio (42) som en av sine nærmeste.

- Jeg har ikke mange venner, så jeg liker å tilbringe tid med de få jeg har. Leo er skikkelig morsom. Jeg har kjent ham i mange år, men han er vanligvis veldig opptatt. Det er mennesker jeg er veldig glad i, men som det er vanskelig å finne nok tid å sette av med.

#Yosemite 📷 @renan_ozturk

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

LES OGSÅ: Slik svarer Halle Berry (50) på graviditetsryktene