FALT PLADASK FOR MIKROGRIS: Paris Hilton klarer ikke å si nei til flere kjæledyr. I tillegg til sin mikrogris, har hun seks hunder, to kaniner, en papegøye, to frosker og en katt i sitt hjem i Los Angeles. Foto: All Over Press
FALT PLADASK FOR MIKROGRIS: Paris Hilton klarer ikke å si nei til flere kjæledyr. I tillegg til sin mikrogris, har hun seks hunder, to kaniner, en papegøye, to frosker og en katt i sitt hjem i Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg deler seng med en gris

Dette hadde du ikke trodd du om den norskættede milliardærarvingen...

SEHER.NO: Millardærarvingen og partypiken Paris Hilton (28) er vant til et liv på solsiden, men innenfor hjemmets fire vegger er hun en stor tilhenger av griseri - i hvert fall fra sitt nye favoritt-kjæledyr.

- Etter at broren skaffet seg en kjælegris i Las Vegas, fant jeg ut at jeg også måtte ha en. Jeg ble sjalu, siden jeg har ønsket meg en hele livet, sier hun ifølge Splash News.

Paris skal ifølge nettstedet ha kjøpt seg en ny type mikrogris, som ikke blir mer enn seks kilo når de er fullt utvokste. 

Så knyttet har Paris blitt til sin nye kjæledegge, at hun ofte lar den sammen med seg om nettene, selv om kjæresten Doug Reinhardt er på besøk.

- Jeg deler seng med grisen og lar den ofte ligge mellom oss, mens vi ser på DVD. Hun er en knupp og jeg elsker henne sier Paris, som i tillegg til grisen har seks hunder, to kaniner, en papegøye, to frosker og en katt i sitt hjem i Los Angeles.

Hva kjæresten synes om å dele seng med en gris, sier Paris ingenting om...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    
 
LES OGSÅ: Politiet måtte tilkalles