«Neste sommer»-Eivind Sander:

- Jeg debuterte ikke seksuelt så innmari sent

Hele Norge har trykket «Neste sommer» til sitt hjerte. 

Klipp fra «Neste sommer» på TV Norge. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): «Neste sommer» på TV Norge har blitt en favoritt for mange gjennom de tre sesongene som er sendt på TV. Nå er fjerde sesong i gang med nye morsomme øyeblikk fra sommerparadiset i Oslo-fjorden.

Og det er ikke mangel på morsomme øyeblikk fra den populære humorserien. I søndagens episode er nemlig temaet det å debutere seksuelt.

Dette blir fort et kleint øyeblikk når mamma (Ellen Horn) tar det opp med sønnen sin Terje (Eivind Sander) i kveldens episode. Hun legger nemlig ut om hele sexlivet i ungdommen til karakteren Terje for hans kjæreste i serien, Anki (Pia Tjelta).

  • SE VIDEO ØVERST I SAKEN

- Kjenner igjen følelsen

I scenen fra episoden som sendes i kveld, er det karakteren Terje som blir utsatt for det hele. Terje spilles av Eivind Sander (43), og han kan fortelle at det var en morsom scene å spille inn.

Saken fortsetter under bildet.

SAMTALEN: I søndagens episode er det «å debutere seksuelt»som er teamet. Foto: TVNORGE 
SAMTALEN: I søndagens episode er det «å debutere seksuelt»som er teamet. Foto: TVNORGE  Vis mer

- Det var veldig gøy. Det er veldig gøy å spille inn «Neste sommer» fordi vi får gjøre så mye forskjellig.

- Kan du relatere deg til det som skjer i klippet?

- Hvor mye jeg kan relatere meg er jeg usikker på, men dette med mødre og slikt er jo veldig sant da. Jeg selv debuterte ikke seksuelt så innmari sent, men jeg kjenner jo igjen følelsen. Mødre har jo en tendens til å si litt for mye, forteller han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

GJENKJENNELIG: Eivind Sander mener «Neste sommer» er en serie man kan kjenne seg igjen i. Foto: TVNORGE
GJENKJENNELIG: Eivind Sander mener «Neste sommer» er en serie man kan kjenne seg igjen i. Foto: TVNORGE Vis mer

Morsom innspilling

Overfor Seoghør.no forteller skuespiller Ellen Horn (66) at hun synes scenen var gøyal å spille inn.

- Eivind og jeg har jo begynt å kjenne hverandre ganske godt etter fire sesonger. Vi spiller jo inn i kummerlige forhold og bor oppå hverandre i hytter, så da må man jo bli godt kjent. Det å spille inn denne scenen var morsomt nettopp fordi min karakter er som den er. Litt morsom, åpen og ærlig.

- Det er jo mye kjærlighet bak det hele da. Hun får det bare ut på en litt klumsete måte. Vi hadde veldig mye moro da vi spilte inn den scenen, sier skuespilleren.

Saken fortsetter under bildet.

FLAU MAMMA: Ellen synes det er gøy å spille flau mamma i «Neste sommer». Foto: TVNORGE 
FLAU MAMMA: Ellen synes det er gøy å spille flau mamma i «Neste sommer». Foto: TVNORGE  Vis mer

Spilte inn ny sesong i sommer

Under årets «Gullruten»-show i Bergen, vant serien prisen i klassen «beste humorprogram».

Sommeren 2016 startet innspillingen av sesong nummer fire. Det bekreftet TV Norge til Se og Hør.

Hovedrolleinnehaver Trond Fausa Aurvåg (44) har tidligere sagt til Seoghør.no at han tror en av de største styrkene til serien, er at mange seere kan kjenne seg igjen.

- De fleste kan kjenne seg igjen i forestillingen om den perfekte familie-sommeren, hvor ferien ender opp med å røske opp i alle underliggende småkonflikter i familien.

Saken fortsetter under bildet.

NY SESONG: TVNorge bekreftet i sommert til Seoghør.no at de var i gang med innspillingen av en ny sesong av serien «Neste sommer». Foto: TVNORGE
NY SESONG: TVNorge bekreftet i sommert til Seoghør.no at de var i gang med innspillingen av en ny sesong av serien «Neste sommer». Foto: TVNORGE Vis mer

- Kan ha kort lunte

Eivind Sander - som spiller rollen som «Terje» - har tidligere avslørt at han kjenner seg igjen i deler av sin rollefigur.

- Jeg kan ha kort lunte. Men jeg kan også være rolig, og slappe av med en Pepsi Max og spille Playstation med barna. Jeg har den siden også, sa han med et smil i april.

Men det er ikke bare etablerte skuespillere som har dukket opp i løpet av de tre første sesongene.

«Skam»-stjerne dukket opp på skjermen

«Skam»-stjernen Josefine Frida Pettersen (20) har spilt i to episoder, mens hun fortsatt var et ukjent skuespillernavn for folk flest.

Josefine spilte rollen som velformannens datter.

Saken fortsetter under bildet.

SPRINGBRETT: Før hun ble kjent gjennom NRK-serien «Skam» dukket Josefine Pettersen (midten) opp i «Neste sommer». Foto: TVNORGE
SPRINGBRETT: Før hun ble kjent gjennom NRK-serien «Skam» dukket Josefine Pettersen (midten) opp i «Neste sommer». Foto: TVNORGE Vis mer

Ifølge IMDb.no har 19-åringen spilt i én episode i første sesong, og vi fikk også et lite gjensyn med karakteren i sesong to.

«Neste sommer» sendes på TV Norge søndag 21.30.

LES OGSÅ: - Isfront i det danske kongehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer