IKKE ALLTID MIDT I BLINKEN: Sandra Lyng angrer på noen av eksene sine. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
IKKE ALLTID MIDT I BLINKEN: Sandra Lyng angrer på noen av eksene sine. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

- Jeg datet noen fyrer jeg skulle ønske jeg ikke hadde

Sandra Lyng angrer.

SEOGHØR.NO: Den populære artisten Sandra Lyng (28) lanserte forrige uke sin nye singel «Night after night».

FLOTT PAR: Sandra og samboeren Lasse viste seg sammen for første gang på et offentlig arrangemant på Se og Hørs kjendisgalla forrige uke. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
FLOTT PAR: Sandra og samboeren Lasse viste seg sammen for første gang på et offentlig arrangemant på Se og Hørs kjendisgalla forrige uke. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Sandra viste seg fram fra sin beste side da hun ankom Se og Hørs kjendisgalla hånd i hånd med samboeren, Lasse Joachim Langerud (31).

I et intervju med Dagsavisen forteller hun at hun angrer på flere av sine tidligere flørter.

- Ja, jeg har jo datet noen fyrer jeg skulle ønske jeg ikke hadde datet, sier hun til avisen.

Se musikkvideoen til «Night after night» her:


Hun er heller ikke spesielt fornøyd med sin egen ubesluttsomhet. På spørsmål fra avisen om hva hun misliker mest ved seg selv, svarer hun følgende:

- At jeg kan være ubesluttsom og bruker lang tid på avgjørelser jeg ikke burde bruke tid på. Bare det å ta et valg om hva jeg skal ha til middag tar tid. Jeg er også ofte usikker på meg selv, og blir veldig nervøs. Så jeg skjelver før jeg skal på scenen.

Saken fortsetter under bildet.


Til Seoghør.no uttalte imidlertid Lyng nylig at hun har fått et mer avslappet forhold til sin egen kropp. På coverbildet til singelen, poserte hun lettkledd, og halvveis vendt mot kamera, slik at litt av det ene brystet vises.

- Etterhvert som jeg har blitt litt eldre, har jeg fått et mer avslappet forhold til kroppen min. Den har vært igjennom en del, og jeg er takknemlig for at den er frisk, sa hun til Seoghør.no.

Artisten avslørte i sitt eget realityprogram «Sandra Usensurert» i fjor høst at hun måtte fjerne fire godartede svulster fra brystene sine.

LES OGSÅ: - Jeg har fått et mer avslappet forhold til kroppen min

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.