PÅ FANDATING: Alexander Rybak under "Allsång på Skansen" tidligere i sommer. Nå avslører han at han har datet en svensk fan.  Foto: SCANPIX
PÅ FANDATING: Alexander Rybak under "Allsång på Skansen" tidligere i sommer. Nå avslører han at han har datet en svensk fan. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg datet en fan

Aleksander Rybak om sin sommerflørt.

SEHER.NO: Aleksander Rybak er for tiden i Sverige der han skal være med i det populære TV-programmet "Så ska det låta". Samtidig har han spilt inn musikkvideo til sangen "My funny little world".

Rybak ble tidligere i sommer koblet til en svensk jente, noe hans manager siden avviste overfor Seher.no. Men nå innrømmer Rybak selv at han faktisk hadde en svensk flørt denne sommeren. Når Aftonbladet spør han om han noen gang kan tenke seg å date en fan, sier Rybak:

- Det gjorde jeg jo hele sommeren, i hvert fall i Sverige.

Han avslører også at sangen "My funny little world" i likhet med Grand Prix-hitten "Fairytale" ble skrevet til en jente. Rybak laget nemlig sangen etter at han vant den norske Grand Prix finalen.

- Jeg skulle på date med en jente som jeg traff en stund, og natten før så fikk jeg ikke sove. Både hun og jeg visste at vi ikke hadde tid til kjærlighet siden jeg skulle være med i Melodi Grand Prix. Så det ble en sang til henne om vår umulige kjærlighet, sier Rybak til Aftonbladet.
- Det var bare en sommerflørt, sier Rybak om jenta.

I "My funny little world" synger Rybak blant annet:

"Suddenly I’m famous,
and people know my name.
I’ve got a thousand girls just waiting,
and therefore it’s a shame
that my heart has been captured
by your funny little smile.
And finally I’m happy,
if only for a while."

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det er på tide at noen andre tar det